Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χάκερ απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα 30 εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών του Facebook!

Χάκερ απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα 30 εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών του Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.01.2012 | 14:11
Πρώτη δημοσίευση: 18.01.2012 | 14:11

Ένας hacker με το ψευδώνυμο Hannibal, δημοσιεύσει χιλιάδες διευθύνσεις email και κωδικούς που υποτίθεται τοι ανήκουν σε Άραβες χρήστες του Facebook.

Σϋμφωνα με το hacker, στην κατοχή του υπάρχουν περισσότεροι από 30 εκατομμύρια από e-mail και κωδικοί πρόσβασης Άραβων χρηστών του Facebook τους οποίους ετοιμάζεται να δώσει σταδιακά στη δημοσιότητα.

Ο χάκερ υποστηρίζει το Ισραήλ δηλώνοντας οτι πλέον δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τίποτα αφού βρίσκεται στα χέρια του καλύτερου χάκερ στον κόσμο ενώ σκοπεύει να συνεχίσει να υποστηρίζει την κυβέρνηση του Ισραήλ κάνοντας επιθέσεις στις αραβικές χώρες.

Εκτός από τους λογαριασμούς χρηστών στο Facebook ισχυρίζεται ότι έχει ακόμα στην κατοχή του 10 εκατ. τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς και 4 εκατομμύρια αριθμούς πιστωτικών καρτών, τα οποία προειδοποιεί ότι θα δημοσιεύσει εάν το Ιράν δεν σταματήσει τις απειλές του στο Ισραήλ.

Το Facebook από την πλευρά του ανακοίνωσε οτι μετά από έρευνα λιγότερο από ένα τρίτο των λογαριασμών που δημοσιεύτηκαν ήταν χρηστών του Facebook και οτι σχεδόν οι μισοί δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με λογαριασμούς χρηστών τους Facebook.

Πράγμα που σύμφωνα με το Facebook σημαίνει δεν έγινε κάποια επίθεση σε αυτό ή στα προφίλ των χρηστών του.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο