Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρόνια πολλά Google Play!

Χρόνια πολλά Google Play!

H Google γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Google Play και προσφέρει στους χρήστες της πολλά δώρα και μεγάλες προσφορές σε εφαρμογές.

Πολλές είναι οι εταιρίες αλλά και οι ανεξάρτητοι developers που τιμούν τα πρώτα γενέθλια του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google προσφέροντας τις , με την κυκλοφορία επετειακού περιεχομένου στις εφαρμογές τους σε χαμηλότερη τιμή ή ακόμα και δωρεάν.
 
Ήδη η Google, έχει δημιουργήσει μία ειδική ιστοσελίδα για τα γενέθλια του Google Play στην οποία ο χρήστης μπορεί να βρει δωρεάν παιχνίδια και επιπρόσθετο υλικό, προσφορές σε πολλές επί πληρωμή εφαρμογές αλλά και δωροεπιταγές για το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Για την ώρα πολλές από τις προσφορές δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα, όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προσφορές και για τη χώρα μας.

Τέλος η Google κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο στο οποίο πολλοί σημαντικοί προγραμματιστές εφαρμογών εύχονται χρόνια πολλά στην εταιρία, παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο τις δικές τους προσφορές για την εορταστική εβδομάδα της Google.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε