Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Υπάλληλος της Apple ξαναχάνει το πρωτότυπο του iPhone σε... Bar;

Υπάλληλος της Apple ξαναχάνει το πρωτότυπο του iPhone σε... Bar;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.09.2011 | 06:09
Πρώτη δημοσίευση: 01.09.2011 | 22:15

H Apple καθώς και πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν οτι κάποιος υπάλληλος της εταιρίας έχασε το πρωτότυπο του iPhone 5 σε ένα μπαρ...

Όπως και τον περασμένο Απρίλιο έτσι και πριν λίγες ώρες ένας υπάλληλος της Apple φαίνεται πως πήγε σε ένα μεξικάνικο μπαρ στην Καλιφόρνια με το πρωτότυπο του iPhone 5 που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες, και φεύγοντας το ξέχασε εκεί.

Η Apple από τη στιγμή που το έμαθε προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει τη συσκευή, αφού αυτός που τη βρήκε στο μπαρ, την πούλησε στο διαδίκτυο για 200$.

Τελικά ύστερα από έρευνα, η Apple εντόπισε το iPhone 5 στην περιοχή Bernal Heights του San Francisco και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Όμως όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, η οικογένεια που φαίνεται οτι έχει στην κατοχή της το πρωτότυπο του iPhone 5 δεν γνώριζε κάτι για το θέμα αυτό και όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα του σπιτιού, με τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών, δεν βρέθηκε κάτι.

Φήμες ή πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η υποτιθέμενη χαμένη συσκευή η είδηση μπορεί να είναι απλά ένα παιχνίδι της εταιρίας για να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο