Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 8 Αθήνα Αναλυτικά

Υπερδιπλάσια η κίνηση δεδομένων στο νέο 3G δίκτυο της WIND

Υπερδιπλάσια η κίνηση δεδομένων στο νέο 3G δίκτυο της WIND
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.09.2012 | 10:04
Πρώτη δημοσίευση: 12.09.2012 | 10:04

Σημαντικά αυξήθηκε η κίνηση δεδομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τους συνδρομητές WIND  που αξιοποιούν την ευρυζωνική εμπειρία mobile Internet που προσφέρει το νέο 3G δίκτυο της εταιρείας. 
 

Έχοντας ξεκινήσει από τα μέσα της περασμένης χρονιάς ένα μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού του 3G δικτύου της, η WIND σήμερα καλύπτει με ταχύτητες ως και 42Mbps το 94,66% του πληθυσμού της Αθήνας και το 92,17% της Θεσσαλονίκης, ενώ ο εκσυγχρονισμός του 3G δικτύου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα. οι δυνατότητες του νέου δικτύου ωθούν τους συνδρομητές σε μεγαλύτερη χρήση υπηρεσιών mobile Internet και αντίστοιχα σε ραγδαία αύξηση της κίνησης δεδομένων. 
 
Η χρήσης data στο νέο 3G δίκτυο της WIND στην Αθήνα αυξήθηκε κατά 166% μέσα σε ένα χρόνο, ξεπερνώντας τα 65Terra Bytes σε μηνιαία βάση. 
 
Αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη ο όγκος κίνησης δεδομένων στο νέο 3G δίκτυο της WIND διπλασιάστηκε και ενώ σε μια τυπική μέρα πέρσι ο όγκος ήταν 195GB, φέτος φτάνει σχεδόν τα 400GB. Και σε πανελλαδικό επίπεδο, σημειώνεται 100% αύξηση στη χρήση δεδομένων από τους συνδρομητές WIND. 
 
Με επιδόσεις έως και 800% υψηλότερες, το νέο 3G δίκτυο της WIND αναβαθμίζει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη καθώς «κατεβάζει» αρχεία και σελίδες από το internet 6-8 φορές πιο γρήγορα, βλέπει άνετα video από το YouTube και έχει καλύτερη απόδοση σε multimedia εφαρμογές όπως Video Call και Video Conference. 
 
Σύμφωνα με τον Αντώνη Τζωρτζακάκη, Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της WIND: 
 
«Η χρήση του κινητού αλλάζει σταδιακά, και από τις υπηρεσίες φωνής βλέπουμε ότι το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σταθερά στη χρήση των υπηρεσιών data και στο mobile Internet. Γι’ αυτό χτίζουμε ένα νέο δίκτυο 3G με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας  προκειμένου να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας mobile broadband με ταχύτητες ως και 42 Mpbs. Παράλληλα ενισχύουμε τη χρήση του νέου δικτύου με την προσφορά κατάλληλων προϊόντων ώστε ο καταναλωτής να μπορεί ο ίδιος να ελέγξει απόλυτα τη δαπάνη του. Η WIND του δίνει τη δυνατότητα 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook