Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ZER Phone N7: Το πιο οικονομικό smartphone της αγοράς!

Το νέο smartphone της εταιρίας Ζερβουδάκης Telecom Center ήρθε για να μείνει…

Το νέο ZER Phone N7 που είδατε στο Newsit, είναι ένα smartphone πoυ συνδυάζει όλες τις λειτουργίες των smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά, σε ένα δικό του, μοναδικό περιβάλλον στην απίστευτη τιμή των 155€.

Έτσι λοιπόν, το ZER Phone N7 διαθέτει 2, ενεργές ταυτόχρονα, κάρτες SIM για να μπορείς να έχεις σε ένα τηλέφωνο 2 αριθμούς και να μην χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου 2 συσκευές.

Η κάμερα του είναι στα 3.2 ΜegaPixels για να κρατάς όλες τις αγαπημένες σου στιγμές αποθηκευμένες στην μνήμη του τηλεφώνου, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι τα 32 GB με χρήση κάρτα μνήμης Micro SD ενώ με τη δεύτερη κάμερα που διαθέτει στο μπροστά μέρος του μπορείς να μιλάς με τους φίλους με βιντεοκλήσεις. 

Φυσικά διαθέτει δέκτη Wi-Fi, για να μπορείς να συνδέεσαι στο διαδίκτυο και να ενημερώνεσαι για ότι συμβαίνει, όπου και αν βρίσκεσαι μέσα από την τεράστια οθόνη αφής των 16εκ. χρωμάτων.

Επίσης το νέο ZER Phone N7 διαθέτει και ενσωματωμένο δέκτη αναλογικής τηλεόρασης με δωρεάν εγκατεστημένα όλα τα κανάλια για να μην χάνεις τις αγαπημένες σου εκπομπές όπου και αν είσαι.

Tο ZER N7 έρχεται με προεγκατεστημένες Εφαρμογές για το Youtube, το Facebook, το MSN Messenger, το Skype, τοYahoo, το Google και το e-mail.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από την ειδική φόρμα, να παραγγείλουν το νέο Smartphone της Ζερβουδάκης Telecom Center στην προνομιακή τιμή των 155€.

Τέλος σε περίπτωση βλάβης της συσκευής εντός 12 μηνών, η εταιρία Ζερβουδάκης Telecom Center αναλαμβάνει να την επισκευάσει ή να την αντικαταστήσει με μία νέα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε