Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Tablet της Samsung!

Η Samsung κυκλοφόρησε τα πρώτα πλάνα του πολυαναμενόμενου η Samsung Galaxy Tab επιβεβαιώνοντας έτσι κι επίσημα την ονομασία του.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε μπορεί να είναι μικρό αλλά μας δίνει αρκετά από τα νέα χαρακτηριστικά του που σίγουρα μας κάνουν να περιμένουμε να το δούμε και από κοντά.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το βίντεο το νέο tablet της Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και θα διαθέτει λειτουργικό Android 2.2 το οποίο θα το χειρίζεται ο χρήστης ακουμπώντας απλά την 7 ιντσών οθόνη του, ενώ θα έχει δυνατότητα βίντεο-κλήσης καθώς και χρήση της Swype πληκτρολόγησης.

Επίσης με τα μηνύματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του βίντεο για την “πλήρη περιήγηση στο Web” είναι προφανές οτι θέλει να χτυπήσει την Apple και αναφέρεται φυσικά στην έλλειψη υποστήριξης Flash που έχει το iPad.
Έτσι λοιπόν μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2010 που θα παρουσιαστεί κι επίσημα το Galaxy Tab , θα δούμε αν όντος πρόκειται για έναν άξιο ανταγωνιστής του iPad ή γι’ ακόμα ένα Tablet που θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε