Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε το νέο PlayStation Move

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του χειριστηρίου με αισθητήρες κίνησης, PlayStation Move για το PlayStation 3.

Το νέο motion controller θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία gaming, βασισμένη αυτή τη φορά, στην κίνηση.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και το βοηθητικό χειριστήριο (sub-controller) του PlayStation Move, το οποίο θα χρησιμοποιείται για να προσφέρει ακριβέστερη πλοήγηση στο περιβάλλον του παιχνιδιού – στους χαρακτήρες και τα αντικείμενα.

Το PlayStation 3 σε συνδυασμό με την κάμερα PlayStation Eye αναγνωρίζει την ακριβή κίνηση, γωνία και θέση του χειριστηρίου PlayStation Move στις τρεις διαστάσεις του χώρου, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, σαν να βρισκόντουσαν και οι ίδιοι στο παιχνίδι.

 

Η ασύγκριτη ακρίβεια του PlayStation Move οφείλεται στους ιδιαίτερα προηγμένους αισθητήρες του, στους οποίους περιλαμβάνεται ένα γυροσκόπιο τριών αξόνων, ένα accelerometer τριών αξόνων, έναν αισθητήρα μαγνητικού πεδίου, αλλά και μια σφαίρα που αλλάζει χρώματα που εντοπίζεται εύκολα από την PlayStation Eye camera.

Το sub-controller του PlayStation Move είναι σχεδιασμένο για χρήση με το ένα χέρι και δημιουργήθηκε, προκειμένου να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές παιχνιδιού που προσφέρει.


 

Όπως όλα τα άλλα ασύρματα χειριστήρια για το PlayStation 3, διαθέτει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, που του επιτρέπει στο να μεταφέρει τις πληροφορίες των κινήσεων σας, χωρίς κανένα καλώδιο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε