Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτο: Ξέχασε το πρωτότυπο μοντέλο του iPhone4 στο Bar!

Διαβάστε πώς κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου πρωτότυπου μοντέλου του iPhone 4G

 

Όλα ξεκίνησαν από έναν προγραμματιστή της Apple που ξέχασε το κινητό του μετά κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπύρας σε μία μπυραρία στο Redwood City της California.

Ο Gray λοιπόν, ενώ έπινε μπύρες, κάποια στιγμή έφυγε μεθυσμένος, ξεχνώντας στην μπάρα το iPhone 4G που με μια ειδική θήκη έμοιαζε με ένα συνηθισμένο iPhone.

Ο διπλανός του το βρήκε, το επεξεργάστηκε και προσπάθησε να ανοίξει την φωτογραφική μηχανή αλλά κράσαρε το τηλέφωνο.

 

Το επόμενο που είδε ήταν η εφαρμογή του facebook, απ’ όπου και βρήκε το όνομα του κατόχου και περίμενε μήπως αυτός επιστρέψει και βέβαια χωρίς να έχει καταλάβει ότι κρατάει κάτι διαφορετικό από ένα iPhone 3GS.

Ύστερα από αρκετές προσπάθειες αποφάσισε να το δώσει την επόμενη μέρα στον ιδιοκτήτη του αλλά όταν πήγε να το ανοίξει, είχε ήδη μπλοκαριστεί από την Apple και ύστερα απο μια δεύτερη ματιά είδε οτι είχε μια εντελώς νέα συσκευή και όχι ένα απλό iPhone.

 

Μετά την ανακάλυψη αυτή προσπάθησε να επικοινώνησε με την Apple αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα μετά από λίγες εβδομάδες το Gizmodo να εντοπίσει και να αγοράσει την συσκευή που δημοσίευσε.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά κανείς δεν ήταν 100% σίγουρος οτι αυτή η ιστορία είναι αληθινή μέχρι που η Apple έστειλε το παρακάτω γράμμα με το οποίο ζητάει να της επιστραφεί η χαμένη συσκευή της.

Από την άλλη όμως όλοι ξέρουμε την μυστικότητα που διακρίνει την Apple και τον Steve Jobs, οπότε είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κάποιος την ιστορία εύκολα, γι’ αυτό και κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Apple διέρρευσε επίτηδες την συσκευή!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε