Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Από σήμερα το iPad στην Ελλάδα!

H iSquare ανακοίνωσε ότι σήμερα, το επαναστατικό iPad έρχεται στην Ελλάδα και την Κύπρο, για να εντυπωσιάσει με τις ικανότητες και την εξαιρετική τιμή του.

Με το δημοφιλές iPad ο χρήστης μπορεί με ένα μαγικό και επαναστατικό τρόπο να περιηγηθεί στο Internet, να διαβάσει και να γράψει email, να απολαύσει φωτογραφίες, να παρακολουθήσει ταινίες, να ακούσει μουσική, να παίξει παιχνίδια, να διαβάσει e-books και πολλά ακόμα.

Το δημοφιλές Tablet της Apple, είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από οποιοδήποτε laptop ή netbook, αφού διαθέτει πάχος μόνο 1,3 εκατοστά και βάρος 0,7 κιλά. Ακόμα έχει επεξεργαστή Α4 που έχει σχεδιάσει η ίδια η Apple για απίθανη ταχύτητα και απόδοση γραφικών, ενώ η μπαταρία του διαρκεί για περισσότερες από 10 ώρες χρήσης.

Η οθόνη των 9,7 ιντσών LCD-backlit υψηλής ευκρίνειας και Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch) επιτρέπει μια πολύ φυσική διαδραστικότητα με τις εφαρμογές και το περιεχόμενο.

Ο χρήστης μπορεί να γυρίσει το iPad σε όποια πλευρά θέλει και να χειριστεί τις εφαρμογές είτε σε portrait είτε σε μορφή landscape, αφού στρέφοντας την οθόνη αλλάζει αυτόματα η απεικόνιση ενώ με το ψηφιακό πληκτρολόγιο αφής σχεδόν κανονικού μεγέθους η εμπειρία χρήσης γίνεται μοναδική.

Η ακριβής ανταπόκριση της τεχνολογίας Multi-Touch κάνει την περιήγηση στο Internet μια μοναδική εμπειρία, ενώ η σύνθεση και η αποστολή email είναι πιο εύκολη και διασκεδαστική από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, λόγω και της μεγάλης οθόνης.

Ο χρήστης μπορεί ακόμα να εισάγει στο iPad φωτογραφίες από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, από PC και Mac και να τις απολαύσει σε slideshow, να παρακολουθήσει ταινίες και videos από το YouTube σε υψηλή ανάλυση (HD), ή να διαβάσει ένα βιβλίο που έχει “κατεβάσει”, ενώ ακούει την αγαπημένη του μουσική.

Το iPad συνδέεται με υπολογιστή PC ή Mac μέσω iTunes, όπως ακριβώς όπως και το iPhone & το iPod touch, ώστε να μπορεί ο χρήστης να συγχρονίσει επαφές, φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, videos, εφαρμογές και πολύ περισσότερα. Μέσω του App Store, o χρήστης μπορεί να βρει πάνω από 400.000 εφαρμογές για το iPad ενώ στο iTunes Store θα βρει πάνω από 1 εκατομμύριο τραγούδια & videos.

Το iPad θα αρχίσει να διατίθεται σε δύο εκδὀσεις (Wi-Fi και Wi-Fi με 3G) από τις 28 Ιανουαρίου σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τέλος η τιμή του θα ξεκινάει από 529€ (με ΦΠΑ) και ανάλογα με την έκδοση και την χωρητικότητα θα φτάνει μέχρι τα 839€.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε