Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Απολογήθηκε τελικά η Apple για τα προβλήματα του iPhone 4!

Δείτε όλες τις απαντήσεις που έδωσε ο Steve Jobs, σχετικά με τα προβλήματα του νέου iPhone 4 στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου της Apple.
Με τη φράση “το ξέρετε πως δεν είμαστε τέλειοι. Το ξέρουμε πως το ξέρετε. Ούτε όμως οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι τέλειες. Στόχος μας είναι να κρατάμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους και αυτό θα κάνουμε και τώρα”, ξεκίνησε την ομιλία του ο Steve Jobs όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πωλήσεις του νέου iPhone 4 που έχουν φτάσει τα 3 εκατομμύρια κομμάτια σε μόλις 3 εβδομάδες κυκλοφορίας.

Αυτό που περίμενε να ακούσει όλος ο κόσμος ήταν για τα προβλήματα του νέου τηλεφώνου της Apple με τη λήψη του σήματος.

Μετά λοιπόν από διάφορα βίντεο που δείχνουν οτι δεν οφείλεται μόνο στο iPhone 4 το πρόβλημα λήψης αλλά οτι το έχουν σχεδόν όλες οι Smartphone συσκευές και με διαφορετικά λειτουργικά από την Apple, όπως Blackberry, Android και Windows mobile, ανακοίνωσε οτι η Apple θα προχωρήσει σε ορισμένες κινήσεις έτσι ώστε να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο δυνατό μέρος των καταναλωτών που αγόρασαν το iPhone 4.

Η πρώτη κίνηση είναι η κυκλοφορία της νέας 4.0.1 έκδοση του iOS 4, που θα έχει το διορθωμένο αλγόριθμο επικοινωνίας της συσκευής με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Στη συνέχεια οι κάτοχοι του iPhone 4 θα λάβουν δωρεάν μία θήκη που όπως φαίνεται λύνει τα προβλήματα, αφού αποτρέπει την απευθείας επαφή του χρήστη με την κεραία ενώ όσοι καταναλωτές αγόρασαν την έξτρα αυτή θήκη, η Apple θα προσφέρει πίσω το κόστος της σε χρήματα. ενώ δήλωσε πως οι κάτοχοι της συσκευής που δεν είναι ικανοποιημένοι μπορούν να επιστρέψουν το κινητό σε ένα Apple Store και να πάρουν πίσω όλο το ποσό αγοράς.

Τέλος, εκτός όμως από τις λύσεις των προβλημάτων της συσκευής, έγινε ακόμη γνωστό πως η λευκή έκδοση της συσκευής, θα αρχίσει να φτάνει στα καταστήματα στα τέλη του Ιουλίου, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα πως το iPhone 4 κυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου σε 17 ακόμη χώρες.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε