Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποσύρεται απο τη Ρωσία το Modern Warfare 2

Το νέο παιχνίδι δράσης, Call of Duty: Modern Warfare 2

…κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες κι έγινε αποδεκτό απο ένα μεγάλο μέρος της gamer κοινότητας. Σε ένα από τα επίπεδα του παιχνιδιού ο παίκτης είναι σε ρόλο αμερικανού μυστικού πράκτορα, που μαζί με Ρώσους τρομοκράτες καταλήγουν σε αιμοβόρες σκηνές σε αεροδρόμιο της Μόσχας.

Όμως  από τις αιμοβόρες σκηνές που εκτυλίσσονται σ’ένα επίπεδο του παιχνιδιού με Ρώσους τρομοκράτες στο game έχει προκαλέσει την αντίδραση των ρωσικών αρχών και λόγω της σοβαρότητας του αποσύρθηκε απο τα ράφια τον μαγαζιων ύστερα απο εντολή της Ρωσικής κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι υποκρύπτει αντιρωσική προπαγάνδα.

Η εταιρία παραγωγής Activision κυκλοφόρησε μια διόρθωση για την έκδοση για το PC η οποία αφαιρεί τελείως το επίμαχο επίπεδο. Παρ’όλ’αυτά στην αρχική έκδοση,  το παιχνίδι έβγαζε ένα προειδοποιητικό μήνυμα για το περιεχόμενο πριν την έναρξη του επιπέδου, το οποίο μπορεί να παρακάμψει ο παίκτης και να περάσει αυτόματα στο επόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Activision ετοιμάζει νέα έκδοση του παιχνιδιού για τη ρωσική αγορά χωρίς καθόλου το επίπεδο αυτό.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε