Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποχώρησε από τη Microsoft o επικεφαλής του τμήματος των Windows

Αποχώρησε από τη Microsoft o επικεφαλής του τμήματος των Windows

O Steven Sinofsky αποτελεί πλέον παρελθόν για τη Microsoft αφού αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την εταιρία.

Ο Steven Sinofsky ήταν επικεφαλής του τμήματος των Windows τα τελευταία 23 χρόνια στη Microsoft και μάλιστα ήταν ένας από αυτούς που είχαν επισημάνει στον Bill Gates τη σημασία της ανόδου του Ίντερνετ, το 1994. 
 
Σύμφωνα με αποχαιρετιστήριο email που έστειλε στους εργαζομένους της Microsoft από το Surface RT του, ο ίδιος επιθυμεί να αναζητήσει «νέες ευκαιρίες», αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκόμισε στα 23 χρόνια του στη Microsoft.
 
Στο email του επίσης, τονίζει οτι οι λόγοι που φεύγει είναι καθαρά προσωπικοί δίνοντας έτσι τέλος στις φημολογίες που κυκλοφορούν και τον ήθελαν να βρίσκεται σε συνεχής διαμάχες με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.
 
Από την πλευρά της η Micorosft ευχαρίστησε τον Sinofsky για την προσφορά του στην εταιρία και ανακοίνωσε οτι, τα καθήκοντά του αναλαμβάνει πλέον η Τζούλι Λάρσον Γκριν, η οποία θα είναι υπεύθυνη για όλα τα θέματα λογισμικού και hardware που σχετίζονται με τα Windows.
 

Φυσικά η είδηση αυτή προκάλεσε μεγάλη έκπληξη  σε όλους μιας και πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν πως ο Sinofsky θα ήταν ο επόμενος CEO της Microsoft πράγμα που τελικά δεν θα γίνει πραγματικότητα. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε