Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Apple ετοιμάζει ειδική έκδοση του iOS9 για τις παλιές συσκευές!

Η Apple ετοιμάζει ειδική έκδοση του iOS9 για τις παλιές συσκευές!

Σε μερικές μέρες η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 9 σε ειδικό event που θα γίνει στο συνέδριο για του προγραμματιστές που διοργανώνει η εταιρία (WWDC 2015)

 
Το νέο iOS 9 θα κυκλοφορήσει, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η Apple τον Σεπτέμβριο, για πρώτη φορά σε δύο εκδόσεις.
 
Η μία θα είναι για τις νέες συσκευές της Apple, ενώ για πρώτη φορά η εταιρία θα κυκλοφορήσει και μία ειδική έκδοση η οποία θα υποστηρίζεται από τα παλαιότερα iPhone και iPad και δεν θα διαθέτει όλες τις λειτουργίες της κανονικής έκδοσης.
 
Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που δεν έχουν κάποιο από τα τελευταία iPhone ή iPad, θα μπορούν να ενημερώσουν τις συσκευές τους και πλέον θα μπορούν να κατεβάζουν και νέες εφαρμογές που προϋποθέτουν αναβαθμισμένη συσκευή.
 
Τέλος αυτή τη φορά, το νέο iOS 9 δεν θα έχει πολλές αλλαγές στην εμφάνιση του αφού η εταιρία έχει δώσει βάση στην βελτίωση της εμπειρίας χρήσης και φυσικά έχει προσέξει να μην πιάνει πολύ αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή για να μην υπάρχουν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις των χρηστών με τα 16GB μοτνέλα.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε