Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αρχίσαν τα προβλήματα στα iPhone 4!

Το iPhone 4 είναι γεγονός αφού από χθες διατίθεται στις ΗΠΑ, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Αγγλία και στην Ιαπωνία.

Λίγοι είναι αυτοί που κατάφεραν να αποκτήσουν το iPhone 4 μιας και λόγο του αυξημένου όγκου προ-παραγγελιών, το απόθεμα είχε εξαντληθεί.

 

Αρκετοί όμως, από τους νέους κατόχους της συσκευής είναι δυσαρεστημένοι αφού οι συσκευή που αγόρασαν παρουσίασε προβλήματα.

 

Σύμφωνα με ένα μέρος των αναφορών που εντοπίσαμε στο internet, πολλοί είναι οι χρήστες που εντόπισαν κάποια προβλήματα στην οθόνη του νέου iPhone όπως η εμφάνιση μιας κίτρινης κηλίδας στη δεξιά κάτω άκρη της οθόνης.

Άλλοι πάλι διαμαρτύρονται για προβλήματα λήψης με το σήμα του δικτύου απλά να κόβεται απότομα όταν το πιάνουν στην αριστερή πλευρά του πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η κεραία ίσως δεν κάνει καλή επαφή μιας και σ’ εκείνο το σημείο βρίσκεται ενσωματωμένη μαζί με όλους τους δέκτες του WLAN, Bluetooth και GPS.

Ευτυχώς αυτά τα προβλήματα δεν εμφανίζονται σε όλα τα iPhone 4, παρά μόνο σε ένα περιορισμένο αριθμό από αυτά που πουλήθηκαν χθες, όμως η Apple για την ώρα ψάχνει να βρει αν το πρόβλημα εντοπίζεται σε μερικά μοντέλα μόνο ή σε μια ολόκληρη παρτίδα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε