Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Assassins Creed: Brotherhood

Η συνέχεια του Assassins Creed 2 έρχεται να ταράξει τα νερά με πολλά νέα στοιχεία στο παιχνίδι και επικές μάχες.

Η ιστορία του νέου Assassins Creed εκτυλίσσεται στη Ρώμη και ο πρωταγωνιστής μας είναι ο Ezio, ο οποίος αναλαμβάνει να απαλλάξει την Ρώμη από την διαφθορά και την επιρροή που ασκούν οι Borjas.

Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι σχεδόν ίδιος με τον προηγούμενο τίτλο οπότε όσοι έχουν δοκιμάσει το Assassins Creed 2 δεν πρόκειται να δυσκολευτούν να μπουν στο κλίμα.

Αυτό που άλλαξε αρκετά είναι το gameplay στο οποίο πλέον ο πρωταγωνιστής μπορεί να ανεβαίνει πάνω σε άλογα και να δίνει μάχες από εκεί αλλά και να κόβει βόλτες μέσα στην πόλη.

Οι μάχες από την πλευρά τους έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους κι έτσι ο παίχτης μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί ακόμα πιο μεγάλους συνδυασμούς κινήσεων (combos).

Μία ακόμα αλλαγή, ίσως και η μεγαλύτερη, είναι οτι πλέον ο παίχτης μπορεί να δημιουργήσει τη δικιά του ομάδα από δολοφόνους που στρατολογεί σε διάφορα μέρη που πηγαίνει.

Οι δολοφόνοι αυτοί αρχικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως στέλνοντάς τους σε διάφορες αποστολές, αποκτούν EXP και σιγά σιγά, η βοήθειά τους στο παιχνίδι είναι σίγουρα πολύ χρήσιμη.

Από τεχνικής πλευράς, τα γραφικά του τίτλου είναι καλύτερα από του Assassins Creed 2,  ενώ ο ήχος, από τη μουσική που σίγουρα σε βάζει στο κλίμα του παιχνιδιού μέχρι την ερμηνεία των ηθοποιών που έχουν δώσει τις φωνές τους στους χαρακτήρες είναι απλά εξαιρετικός.

Εκτός από το Single player, το νέο Assassins Creed διαθέτει κι εκπληκτικό Multiplayer mode στο οποίο ο παίχτης φτιάχνει το δικό του χαρακτήρα και καλείται να εντοπίσει και να σκοτώσει έναν συγκεκριμένο από τους υπόλοιπους 7 παίχτες που συμμετέχουν στο κάθε game ενώ παράλληλα κάποιος άλλος τον ψάχνει για να τον δολοφονήσει.

Εκπληρώνοντας κάθε φορά τον στόχο του ο παίχτης αποκτά EXP και σιγά σιγά ανεβαίνει επίπεδα και ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο ο παίχτης θα βρεθεί σε έντονες μάχες, θα πρέπει να στρατολογήσει και να εκπαιδεύσει την ομάδα του, να εξερευνήσει αρκετά μέρη έτσι ώστε να βρει νέες παράλληλες με την πλοκή αποστολές και τέλος αν βαρεθεί όλα αυτά μπορεί να ασχοληθεί με το εκπληκτικό και άκρως εθιστικό online multiplayer mode.

Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους τίτλους του 2010 που κυκλοφορεί για Ps3 και Xbox360!

Βαθμολογία:9/10

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε