Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Asus ROG: Το αγαπημένο laptop των gamers!

Asus ROG: Το αγαπημένο laptop των gamers!

Τα νέα gaming laptops της Asus είναι σίγουρα αυτό που θέλει κάθε gamer που του αρέσει να παίζει παιχνίδια όπου και αν βρίσκεται

 

Το νέο Asus ROG G752 είναι αναμφισβήτητα ένα laptop που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό μιας και ο σχεδιασμός και οι τεχνικές του δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που χρειάζεται ο καθημερινός χρήστης που έχει το laptop για να μπαίνει στο Facebook, να γράφει και τσεκάρει τα emails του.

Αυτό μπορεί απλά να το καταλάβει κανείς από το βάρος του ROG το οποίο είναι κοντά στα 4.3 κιλά αλλά και το μέγεθός του αφού πρέπει κάπου να χωρέσει την 17.3 IPS Full HD οθόνη η οποία είναι συνδεδεμένη με την “τεράστια” NVIDIA GeForce GTX 980M για να μπορεί ο χρήστης να χαρεί το παιχνίδι όπως ακριβώς πρέπει σε ανάλυση 1080p.
Στην καρδιά του ROG “χτυπά” ο τετραπύρηνος Intel Core i7 6700Q στα 2.6GHz και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κολλάει σε τίποτα η μνήμη RAM του είναι στα 16GB  DDR4 ενώ ο σκληρός του ή μάλλον οι σκληροί δεν πρόκειται να γεμίσουν και τόσο εύκολα αφού έχει 2 SSD στα 256GB και ακόμα έναν με χωρητικότητα 1TB για να μην χρειάζεται να σβηστεί τίποτα.
Επίσης διαθέτει 4 θύρες  USB 3.0, μία Thunderbolt, έξοδο HDMI για σύνδεση με μέχρι και 3 οθόνες για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού ενώ από ήχο η Bang & Olufsen έκανε και πάλι το θαύμα της. 
Το πληκτρολόγιό του είναι σωστά στημένο με την απόσταση των πλήκτρων να είναι ιδανική ενώ και ο φωτισμός ο οποίος μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες του παίχτη σίγουρα βοηθάνε.
Μην ξεχνάμε οτι αν οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της σειράς ROG  δεν ήταν οι ίδιοι gamers τότε μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν τόσο καλό όμως το γεγονός ότι ξέρουν τις ανάγκες τόσο του παιχνιδιού αλλά και του παίχτη κάνει το laptop αυτό να ξεχωρίζει. 
Τέλος, τα νέα προϊόντα Asus ROG έρχονται στην Ελλάδα από τη Westnet

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε