Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αxis: Η νέα πρόταση browser από τη Yahoo!

Αxis: Η νέα πρόταση browser από τη Yahoo!

Ένα νέο browser για φορητές συσκευές  κυκλοφόρησε η Yahoo.

Η Yahoo παρά την τεράστια πτώση που έχει τα τελευταία χρόνια, τις περικοπές των υπαλλήλων της και τα προβλήματα που έχει με του γενικούς διευθυντές της, παρουσίασε μία νέα εφαρμογή η οποία  σίγουρα θα ενθουσιάσει πολλούς χρήστες.
 
Ο λόγος για το Axis το οποίο είναι μία εκπληκτική εφαρμογή που ενσωματώνεται στον browser του υπολογιστή ή εγκαθιστάται στην iOS, Android ή Windows Phone συσκευή που έχει χρήστης και στη συνέχεια ότι αναζήτηση και να κάνει του εμφανίζει τα αποτελέσματα ως thumbnails να μπορεί να έχει άμεση εικόνα του τι δείχνει το κάθε site. 
 
Επίσης ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τα αγαπημένα του και να τα έχει αυτόματα στις υπόλοιπες συσκευές που χρησιμοποιούν τον browser Axis πράγμα αρκετά χρήσιμο στους χρήστες iOS συσκευών που δεν μπορούν να έχουν αυτόματα τα bookmarks τους στην τους.

Η Yahoo είναι πολύ πιθανό αν δει οτι ο Axis πάει καλά, το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει και ξεχωριστό browser για το PC. 

 

Η εφαρμογή Axis διατίθεται δωρεάν σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα της εκάστοτε εταιρίας (AppStore, Google Play, Windows Phone Marketplace). 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε