Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτή είναι η νέα φωτογραφική της Canon!

H Canon PowerShot SX40 HS ήρθε στην ελληνική αγορά και είναι εξοπλισμένη με τον υπερευρυγώνιο φακό ζουμ 35x και προσφέρει δυνατότητες πλήρως χειροκίνητου ελέγχου και εγγραφής ταινιών Full HD.

Η νέα PowerShot αποτελεί την ιδανική επιλογή για φωτογράφους οι οποίοι αναζητούν μία μηχανή μικρών διαστάσεων, που συνδυάζει ευελιξία και έλεγχο μηχανής DSLR με τις δυνατότητες που παρέχει ένα τεράστιο εύρος zoom.   

Η PowerShot SX40 HS προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα της σειράς PowerShot που διαθέτει το νέο επεξεργαστή εικόνας Canon DIGIC 5, ο οποίος ενισχύει την απόδοση του Συστήματος HS και παρέχει προηγμένες δυνατότητες λήψης, καθώς και υποστήριξη για εγγραφή ταινιών Full HD (1080p).

Ο εντυπωσιακός συντελεστής ζουμ διευκολύνει τη φωτογράφηση σε κάθε περίσταση και η νέα τεχνολογία του Έξυπνου Συστήματος Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) διασφαλίζει επίσης ότι οι στατικές εικόνες είναι ευκρινείς και τα βίντεο καθαρά και με ομαλή κίνηση.

Η PowerShot SX40 HS είναι εκπληκτικά ευέλικτη, καταγράφοντας τα κοντινά ή απομακρυσμένα θέματα με απίστευτη ακρίβεια, χάρη στον φακό με το εκπληκτικό zoom 35x. Ο φακός με τα δύο μοτέρ που εγγυώνται γρήγορη και αθόρυβη λειτουργία του ζουμ και της εστίασης, καλύπτει εύρος εστιακών αποστάσεων που εκτείνεται από τα 24 χιλ. (υπερ-ευρυγώνιος) έως τα 840 χιλ. (τηλεφακός), δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν με την ίδια ευκολία εντυπωσιακά τοπία μεγάλου εύρους και κοντινά πορτραίτα ή απομακρυσμένες σκηνές δράσης.

Ο οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας 4,5 στοπ έχει επίσης βελτιωθεί, με τη νέα τεχνολογία του Έξυπνου Συστήματος Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) που ανιχνεύει τις συνθήκες λήψης και εφαρμόζει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις σταθεροποίησης επιλέγοντας μεταξύ επτά διαθέσιμων καταστάσεων.
 
Η PowerShot SX40 HS είναι το νεότερο μοντέλο με Σύστημα HS, το οποίο συνδυάζει έναν αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας, οπίσθιου φωτισμού και ανάλυσης 12,1 Megapixel με τη νέα γενιά επεξεργαστών της Canon για την καταγραφή ελκυστικών εικόνων με χαμηλό θόρυβο σε όλες τις συνθήκες. Ο νέος επεξεργαστής εικόνας DIGIC 5 ενσωματώνει ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου, επιτυγχάνοντας έως 75% λιγότερο θόρυβο[2] σε όλες τις ρυθμίσεις ISO, και αποδίδει πιο ρεαλιστικές εικόνες, χωρίς φλουτάρισμα και χωρίς να απαιτείται η χρήση τριπόδου ή φλας.

Η νέα λειτουργία Ισορροπίας Λευκού Πολλαπλών Περιοχών κάνει τις εικόνες να δείχνουν πιο φυσικές, αναγνωρίζοντας τις σκηνές με δύο διαφορετικές πηγές φωτός και εφαρμόζοντας ειδικές ρυθμίσεις διόρθωσης της ισορροπίας λευκού για κάθε περιοχή της εικόνας. Για παράδειγμα, κατά τη φωτογράφηση ενός πορτραίτου με φλας σε έναν χώρο που φωτίζεται από λυχνίες πυράκτωσης, η μηχανή θα εφαρμόσει ισορροπία λευκού για λυχνίες πυράκτωσης στο φόντο και ισορροπία λευκού για φλας στο πρόσωπο του θέματος, διασφαλίζοντας ότι τόσο το θέμα, όσο και το φόντο, θα έχουν ρεαλιστικά χρώματα.

Το ειδικό πλήκτρο Ταινίας επιτρέπει στους φωτογράφους να γίνονται άμεσα κινηματογραφιστές, μεταβαίνοντας από τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας στην εγγραφή βίντεο Full HD (1080p) στα 24 καρέ/δευτ. με στερεοφωνικό ήχο, για τη δημιουργία φανταστικών ταινιών. Οι κινητήρες USM και VCM στον μεγάλο τηλεφακό δίνουν τη δυνατότητα στην PowerShot SX40 HS να ζουμάρει και να εστιάζει ταχύτατα και αθόρυβα, επιτρέποντας στους φωτογράφους να αξιοποιούν ολόκληρο το εύρος εστιακών αποστάσεων κατά την κινηματογράφηση.

Τέλος για τους πιο προχωρημένους χρήστες, η PowerShot SX40 HS παρέχει την απόλυτη ευελιξία που προσφέρει ο πλήρως χειροκίνητος έλεγχος. Οι Υποδείξεις & Συμβουλές που εμφανίζονται στην οθόνη συμβάλλουν στην κατανόηση των διάφορων ρυθμίσεων της μηχανής από τους αρχάριους χρήστες, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις φωτογραφικές τους δεξιότητες με κάθε νέα λήψη.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε