Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή είναι η νέα γενιά iPod της Apple!

Η Apple στο Special Event παρουσίασε τη νέα γενια iPod που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα.

iPod Shuffle

To νέο iPod Shuffle 4ης γενιάς που παρουσιάστηκε, σχεδιαστικά θυμίζει το παλαιότερο μοντέλο όμως από τεχνικής άποψης σίγουρα είναι αρκετά ανώτερο μιας κι έχει συγκεντρώσει όλες τις δυνατότητες των προηγούμενων μοντέλων δηλαδή τη λειτουργία Shuffle, την υποστήριξη των playlists με φωνητικές εντολές (Voice over), τις έξυπνες playlist αλλά και πλήκτρα για ακόμα πιο εύκολη χρήση.

Η τιμή του μοντέλου με τα 2GB χωρητικότητας θα είναι στα 49$ και σίγουρα θα αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και από την τιμή του αλλά και από την εύκολη χρήση του.


iPod nano

Το νέο iPod nano 6ης γενιάς δεν έχει πάνω του ούτε ένα κουμπί! Το μόνο που διαθέτει είναι η εκπληκτική οθόνη αφής που υποστηρίζει multitouch για να μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του χρήστη.

Η αυτονομία του φτάνει τις 24 ώρες συνεχόμενης μουσικής ενώ η τιμή ανάλογα με το μοντέλο που θέλει ο καθένας είναι 149$ για τα 8GB και 179$ για τα 16GB.

iPod Touch

To νέο iPod Τouch παρόλο που είναι πιο λεπτό από το προηγούμενο κατά 7,2 χιλιοστά, σχεδιαστικά αλλά και τεχνικά, είναι σίγουρα επηρεασμένο από το νέο iPhone 4

Το νέο προϊόν της Apple είναι εξοπλισμένο με την ίδια οθόνη που έχει το iPhone 4( Retina Display), αλλά και τον ίδιο επεξεργαστή (Α4).

Διαθέτει κάμερα στο πίσω μέρος και μικρόφωνο για καταγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας (720p) αλλά και μία κάμερα στο μπροστινό μέρος για την πραγματοποίηση της λειτουργίας FaceTime μεταξύ iPods και iPhone 4.

Το λειτουργικό του θα είναι το νέο iOS 4.1 που κυκλοφορήσει από την επόμενη εβδομάδα και θα θα υποστηρίζει το Game Center για ατελείωτες ώρες Gaming.

O νέος player της Apple θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά μοντέλα των 8GB ($229), των 32GB ($299) και των 64GB ($399)
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε