Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αυτό είναι το iPhone 8 της Apple!

Apple iPhone 8

H Apple ανακοίνωσε κι επίσημα πλέον τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Αν και όλοι περίμεναν στην αρχή ότι η Apple θα ονόμαζε τα δύο της νέα mοντέλά iPhone 7s και iPhone 7s Plus τελικά η εταιρία έκανε την αλλαγή για πρώτη φορά μετά το 2009 που ανακοίνωσε το iPhone 3GS, και πήγε κατευθείαν στο iPhone 8 το οποίο σχεδιαστικά θυμίζει τον προκάτοχό του αλλά με μερικές βελτιώσεις.

Η βασική διαφορά του είναι δεν έχει πλάτη μεταλλική αλλά από γυαλί και αυτό ήταν… κατά τα άλλα είναι ακριβώς στις γραμμές που έχουμε μάθει τα τελευταία 3 χρόνια.

Η οθόνη του είναι βελτιωθεί σημαντικά αφού πλέον έχει προστεθεί η τεχνολογία True Tone, που είδαμε στο νέο iPad Pro και στην ουσία μπορεί και προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού βρίσκεται για να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα χρώματα.

Στο εσωτερικό του τον νέο επεξεργαστή A11 Bionic διαθέτει 2 performance πυρήνες που είναι 25% ταχύτεροι από τον A10, και 4 performance πυρήνες, που σύμφωνα με την Apple είναι 70% πιο γρήγοροι από του προκατόχου του ενώ και η GPU είναι σχεδιασμένη από την Apple, και είναι 30% ταχύτερη, καταναλώνοντας τη μισή ενέργεια.

Η κάμερα του iPhone 8 είναι στα 12 Megapixel, πιο γρήγορη και διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνα ενώ του iPhone 8 Plus διαθέτει 2 αισθητήρες με διάφραγμα φακού f/1.8 και f/2.8, και υποστηρίζει τη νέα επιλογή “Portrait Lighting” η οποία μπορεί και προσαρμόζει τον φωτισμό στα πορτρέτα.

Νέα λειτουργία που έχει το iPhone 8 Plus θα είναι το Lighting effect στο Portrait Lighting

Στο βίντεο η Apple έχει κάνει κι εκεί αλλαγές προσφέρονται την καλύτερη ποιότητα που έχει μπει ποτέ σε smartphone, αφού μπορεί και υποστηρίζει 4K/60fps video ενώ τα slow motion υποστηρίζουν 1080p ανάλυση στα 240fps,

Τέλος το iPhone 8 είναι το πρώτο smartphone σχεδιασμένο για augmented reality και μπορεί και προσφέρει νέες εμπειρίες χρήσης στον κάτοχό του ενώ για πρώτη φορά θα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.

Το νέο iPhone 8 θα μπορεί να φορτίζει ασύρματα

Οι προ- παραγγελίες του νέου iPhone ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου σε 64GB και 256GB έκδοση με τιμή που ξεκινάει από 699$ για το iPhone 8 και 799$ για το iPhone 8 Plus

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις