Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτό είναι το Google Keep

Αυτό είναι το Google Keep

H Google κυκλοφόρησε κι επίσημα την νέα εφαρμογή σημειώσεων της για web και Android.

Λίγες μέρες μετά από μία μικρή διαρροή πληροφοριών, η Google ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της, την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής σημειώσεων της για web και Android.

Η νέα εφαρμογή ακούει στο όνομα Keep και δεν είναι τίποτα άλλο από μία εφαρμογή σημειώσεων που βασίζεται στη λογική του Evernote δηλαδή οτι αποθηκεύσει ο χρήστης εκεί (σε γραπτή ή ηχητική μορφή), μπορεί να το βρει και να το επεξεργαστή από τον υπολογιστή ή την Android συσκευή του.

 
Το Google Keep διαθέτει αρκετές λειτουργίες που κάνουν πιο εύκολη την αναζήτηση των σημειώσεων του χρήστη εκτός από tags και keywords, με χρωματικό κώδικα στις σημειώσεις ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως Widget για να έχει πρόσβαση ο χρήστης στην εφαρμογή από την home screen της συσκευής αλλά και στη Lock Screen (μόνο αν έχει το Android 4.2)
 
Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για PC (σε λίγο καιρό θα λειτουργεί και κατευθείαν μέσα από το Google Drive) και φυσικά για Android συσκευές στο Google Play.
 
Τέλος η Google ακόμα δεν έχει ανακοινώσει πότε και αν θα κυκλοφορήσει την νέα της εφαρμογή για iOS και Windows Phone 8 συσκευές 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε