Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο 3D Laptop της Sony!

Αυτό είναι το νέο 3D Laptop της Sony!

H Sony παρουσίασε το νέο laptop Vaio F 3D που αποτελεί το απόλυτο 3D laptop, το οποίο έρχεται με γυαλιά active shutter και μπορεί να μετατρέψει πολύ εύκολα το δισδιάστατο υλικό σε 3D.

Το μόνο που χρειάζεται είναι φορέστε τα γυαλιά active shutter  που είναι τα ίδια που με αυτά της BRAVIA 3D TV και θα μπείτε στο συναρπαστικό 3D κόσμο, μέσα από ταινίες, παιχνίδια, βίντεο και πανοραμικές φωτογραφίες, που σας προσφέρουν τα νέα VAIO F Series.

Η Full HD οθόνη VAIO Display Premium των 16.0” (40,6 εκ.), δίνει νέα αίσθηση στην ψυχαγωγία με εξαιρετική εικόνα 3D, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε άνετα, χωρίς να τρεμοπαίζει η εικόνα.

Σε αντίθεση με τις πολωμένες οθόνες 3D παθητικής σχεδίασης, τα VAIO της σειράς F χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία στο πάνελ η οποία στηρίζεται στην αλληλουχία των καρέ και στον έλεγχο των LED οπίσθιου φωτισμού.

Αυτή η προχωρημένη τεχνική διασφαλίζει καθαρότερες εικόνες με μεγαλύτερη φωτεινότητα, ευρεία γωνία θέασης και εκπληκτικά μικρό χρόνο απόκρισης. Η τεχνολογία αλληλουχίας καρέ προβάλλει 3D εικόνες Full HD (1920 x 1080), κατ’ εναλλαγή για το δεξί και το αριστερό μάτι με ένα στρωτό ρυθμό ανανέωσης 240 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο). Από ταινίες δράσης μέχρι σπορ και βιντεοπαιχνίδια, θα απολαύσετε μια ξεκούραστη 3D εμπειρία, ακόμη και μετά από πολλές ώρες θέασης.

Τα νέα VAIO της σειράς F προσφέρουν περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Απλά πατήστε το κουμπί 3D και μεταβείτε αμέσως από τη 2D στη 3D θέαση.

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Intel Core i7 στην «καρδιά» των νέων VAIO F Series φροντίζει για όλη την 2D και 3D ψυχαγωγία σας χωρίς να ζοριστεί. Σε συνεργασία με την τελευταίας γενιάς κάρτα γραφικών υψηλής απόδοσης NVIDIA GeForce, με υποστήριξη DX11, δίνει ομαλή, ρέουσα εικόνα στην αναπαραγωγή Full HD βίντεο και τα βιντεοπαιχνίδια.

Επίσης είναι πανεύκολα στη χρήση, αφού διαθέτουν πλήκτρα λειτουργιών εργονομικά τοποθετημένα πάνω από το πληκτρολόγιο για εύκολη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το πληκτρολόγιο είναι τύπου «isolation», με μεγάλο διάκενο ανάμεσα στα πλήκτρα για πληκτρολόγηση ακριβείας, και διαθέτει κανονικό αριθμητικό keypad για γρήγορη εισαγωγή δεδομένων και επεξεργασία γραφικών. Συμπληρώνεται από ένα εργονομικό touchpad με «gesture support» για μια πιο πλούσια και δημιουργική εμπειρία με τα Microsoft Windows 7 και τις υποστηριζόμενες εφαρμογές.

Οι δύο θύρες USB 3.0 καθιστούν τη μεταφορά δεδομένων εντυπωσιακά πιο γρήγορη από το USB 2.0, ενώ το Bluetooth 3.0 επιτρέπει υπέρ-υψηλές ταχύτητες σύνδεσης με φορητές συσκευές.

Τα νέα VAIO της σειράς F θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα τέλη Φεβρουαρίου 2011.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε