Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο Galaxy Note 8.0!

Αυτό είναι το νέο Galaxy Note 8.0!

Η Samsung ανακοίνωσε, το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 8.0. 

Πρόκειται για το 8άρι tablet το οποίο έχει στην ονομασία του την λέξη «Note» πράγμα που σημαίνει ότι είναι συμβατό με το γνωστό S Pen, που γνωρίζουμε από άλλες συσκευές της σειράς. 

Επίσης διαθέτει οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης 1280 x 800 pixels τεχνολογίας TFT με pixel density στα 189ppi. Διαθέτει επίσης δύο κάμερες, μία οπίσθια με αισθητήρα 5.0 Megapixels και μία εμπρόσθια ανάλυσης 1,3 Megapixels.

Οι διαστάσεις του είναι 210,8 x 135,9 x 7,95 χιλιοστά και ζυγίζει 338 γραμμάρια. Στα ενδότερα του Galaxy Note 8.0, παρατηρούμε την ύπαρξη του Exynos 4 Quad, με συχνότητα λειτουργίας 1,6GHz, 2GB μνήμης ενώ ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι 16GB ή 32GB. Κατά τα άλλα διαθέτει WiFi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS με υποστήριξη A-GPS/ Glonass, HSPA+ 21 (850/900/1900/2100MHz) και μπαταρία στα 4600mAh.

Το Galaxy Note 8.0 βασίζεται όπως είναι φυσικό στο λειτουργικό σύστημα Android στην έκδοση 4.1.2, το οποίο με την σειρά του είναι εφοδιασμένο με το TouchWiz UI αλλά και κάποιες μοναδικές εφαρμογές και λειτουργίες. Για παράδειγμα, διαθέτει τις Smart Stay, Direct Call αλλά και Awesome Note (μία εφαρμογή notepad που η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης για ένα χρόνο), μία ειδικά παραμετροποιημένη έκδοση του Flipboard ειδικά για το S Pen.

Φυσικά, δεν απουσιάζει το multi-window mode, για όσους εργάζονται multi-tasking, καθώς και ένα νέο χαρακτηριστικό, το «Reading mode», το οποίο κάθε φορά που ο χρήστης εκκινεί μία εφαρμογή e-reader, το Galaxy Note 8.0 ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει την οθόνη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνεται η κούραση στα μάτια, και το διάβασμα να είναι λιγότερο κουραστικό.
Προσφέρεται η δυνατότητα χρήσης του back button καθώς και του πλήκτρου για τα μενού μέσω του stylus, ώστε η πλοήγηση στο λειτουργικό σύστημα να μπορεί να πραγματοποιηθεί ως επί το πλείστον και από το S Pen.
 
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό, είναι ότι υπάρχει IR blaster, που σε συνεργασία με την εφαρμογή Smart Remote μπορείτε να χειριστείτε την τηλεόραση.

Το Samsung Galaxy Note 8.0 θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, σε WiFi, 3G ή και 4G LTE με τις δύο τελευταίες να προσφέρουν και δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ DIGITALLIFE
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε