Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο Sony Xperia P

To νέο smartphone της Sony υπόσχεται τέλεια εικόνα στην οθόνη. 

Ο αλουμινένιος σχεδιασμός και η τεχνολογία WhiteMagic που εμφανίζεται πρώτη φορά σε smartphone από την Sony, κάνει το νέο Xperia P ιδιαίτερα ελκυστικό. 
 
H τεχνολογία WhiteMagic προσφέρει φωτεινή εικόνα ακόμα κι αν ο χρήστης βρίσκεται σε ένα περιβάλλον με δυνατό φως, π.χ. στην παραλία ή για σκι. Η φωτεινότητα οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα και αποτελεσματικά στις συνθήκες όπου βρίσκεται ο χρήστης, ώστε να καταναλώνει και λιγότερη μπαταρία. 
 
Το νέο SmartDock, αποκλειστικά για το Xperia P, προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα σε πολλαπλές οθόνες, ώστε να γίνεται ένα άκρως ψυχαγωγικό εργαλείο για το σαλόνι. Χρησιμοποιώντας ένα τηλεκοντρόλ, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στο περιεχόμενο του smartphone τους και να παρακολουθήσουν τα HD video, τις νέες ταινίες ή  τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές σειρές στη μεγάλη οθόνη. 
 
Μέσω USB, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι για να γράψουν κείμενο μηνύματος, για να περιηγηθούν στο Facebook ή να παρακολουθήσουν video από το YouTube στην τηλεόρασή τους. 
 

 
Βασικά Χαρακτηριστικά: 
  • Οθόνη 4” Reality Display με Mobile BRAVIA® Engine.
  • Τεχνολογία WhiteMagic™ για καλύτερη φωτεινότητα και εξοικονόμηση μπαταρίας. 
  • 1 GHz διπύρηνος επεξεργαστής για γρήγορη απόδοση  και εσωτερική μνήμη 16GB.
  • 8MP φωτογραφική κάμερα με ταχεία λήψη,  εγγραφή HD βίντεο και δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών (2D και 3D).
  • HDMI και DLNA συνδεσιμότητα ώστε ο χρήστης να μοιράζεται το περιεχόμενό του σε πολλαπλές οθόνες.
  • Δυνατότητα NFC (Near Field Communications) για πρόσβαση σε ένα συνεχώς αυξανόμενο κόσμο εφαρμογών και υπηρεσιών και σε συνδυασμό με τα Xperia SmartTags.
  • Διαθέσιμο σε ασημί, μαύρο και κόκκινο με αλουμινένια επικάλυψη.
  • Διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread) και το 2ο τρίμηνο θα διαθέτει δυνατότητα αναβάθμισής σε λειτουργικό Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε