Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο tablet της Toshiba!

Η Toshiba παρουσίασε το νέο της, πολύ λεπτό tablet AT200.

Αν και έχει πάχος μόνο 7,7mm από την μπροστά έως την πίσω όψη, το Toshiba AT200 περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα βασικών θυρών και διασυνδέσεων. Διαθέτει μια καταπληκτική οθόνη για άνετη κατανάλωση περιεχομένου και ενισχυμένες δυνατότητες web browsing ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο δημοφιλείς χρήσης των tablet. Κάθε bit είναι εξίσου ισχυρό, κομψό και δυνατό, ώστε να ξεπερνά τις προσδοκίες του χρήστη. Το Toshiba AT200 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2011.
 
«Το νέο εξαιρετικά λεπτό 25.7cm (10.1″) tablet Toshiba AT200 με Android 3.2, Honeycomb, είναι η τελευταία προσθήκη στη μεγάλη οικογένεια των άριστα κατασκευασμένων προϊόντων της Toshiba», υπογραμμίζει ο Marco Perino, General Manager Product Marketing. «Με πάχος μόλις 7,7mm, το κομψό Toshiba AT200 χαρακτηρίζεται από υψηλή φορητότητα ενώ είναι συγχρόνως έξυπνο και ισχυρό»
 
Προκειμένου να συνδεθεί με άλλες συσκευές το εξαιρετικά λεπτό tablet διαθέτει ενσωματωμένες όλες τις βασικές λειτουργίες και θύρες: ανάμεσά τους micro-USB, micro-SD, Wi-Fi και Bluetooth. Η θύρα micro-HDMI-port επιτρέπει streaming HD περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη μιας TV. Οι HD κάμερες που υπάρχουν μπροστά και πίσω το καθιστούν ιδανικό για video conference και ενισχυμένες εφαρμογές.
 
Το Toshiba AT200 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν videos στο σπίτι αλλά και όταν βρίσκονται εκτός. Διαθέτει μια εκπληκτική οθόνη υψηλής ευκρίνειας μεγέθους 25.7cm (10.1″) που εμφανίζει εικόνες με ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες. Παρά το εξαιρετικά λεπτό του μέγεθος, επιτρέπει οκτώ ώρες κατανάλωση βίντεο*. Σε αυτό το λεπτό περίβλημα χωρούν επίσης ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία τα οποία συμπληρώνουν ιδανικά τις δυνατότητες του AT200 και εγγυώνται μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες.
 
Ατέλειωτες δυνατότητες χρήσης
Το νέο tablet της Toshiba προσφέρει επίσης πλούσια εμπειρία web browsing ενώ περιλαμβάνει Adobe Flash Player, πρόσβαση σε περισσότερα από 250,000 apps στο Android Marke™ και Toshiba Places για ατέλειωτες δυνατότητες.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε