Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο Vodafone Smart II!

Αυτό είναι το νέο Vodafone Smart II!

Όλοι πλέον μπορούν να μπουν στο συναρπαστικό κόσμο των smartphones με το Vodafone Smart II ! 

 
Η Vodafone παρουσιάζει το νέο Vodafone Smart II, για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των smartphones και του Mobile Internet  και να συνδυάσουν χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και χαμηλό κόστος σε ένα ελκυστικό πακέτο!
 
Το Vodafone Smart II προσφέρει στους νέους χρήστες smartphones μια μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, καθώς διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), επεξεργαστή 800 MHz με μνήμη RAM 512MB και οθόνη αφής υψηλής απόκρισης HVGA 3.2΄΄. Επιπλέον διαθέτει κάμερα 3,2 megapixel με LED φλας, κάρτα μνήμης 2GB στη συσκευασία, πλήρη συνδεσιμότητα HSDPΑ, Wi-Fi και GPS τελευταίας τεχνολογίας για ακριβείς λειτουργίες χαρτογράφησης και πλοήγησης.
 
Ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director της Vodafone δήλωσε σχετικά: “Η Vodafone έχει θέσει ως στόχο να διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών. Με το Vodafone Smart ΙΙ, μια μοναδική συσκευή με εξαιρετική ποιότητα και χαρακτηριστικά, δίνουμε ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το δικό τους smartphone και να ανακαλύψουν τον μοναδικό κόσμο του mobile Internet, σε πολύ προσιτή τιμή ”.  

Με το Vodafone Smart II, η Vodafone παρέχει τη δυνατότητα ακόμα και σε όσους έως σήμερα δεν διέθεταν smartphone να γνωρίσουν τον κόσμο του mobile internet και τις αμέτρητες δυνατότητες που μπορεί να τους παρέχει, όπως:  

 
  • Υψηλής ταχύτητας πλοήγηση στο internet 
  • Πρόσβαση σε εφαρμογές ειδήσεων και διασκέδασης 
  • Emails, επαφές και ημερολόγιο,
  • Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook ™ και Twitter ™,
  • Αποκλειστικές εφαρμογές Vodafone όπως My Vodafone για Έλεγχο Χρήσης και Vodafone Music για γρήγορο κατέβασμά μουσικής.
 
Το Vodafone Smart II διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, ενώ μία σειρά από  καλύμματα 4 χρωμάτων, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να το διαμορφώσουν σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ.  Κάθε κάλυμμα αποτελείται από 2 μέρη προσφέροντας τη δυνατότητα  για αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων. 
 
Τέλος το νέο Vodafone Smart II είναι διαθέσιμο στη μοναδική τιμή των  99 ευρώ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε