Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο ΖΤΕ Grand X IN

Αυτό είναι το νέο ΖΤΕ Grand X IN

Το πρώτο smartphone της εταιρείας με Intel επεξεργαστή είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα

Η ΖΤΕ Corporation, ο κορυφαίος πάροχος στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, διαχείρισης δικτύου και συσκευών κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζει σήμερα στην Ελληνική Αγορά το Grand X IN, το πρώτο smartphone της εταιρείας με επεξεργαστή Intel Inside. 
 
Η νέα αυτή συσκευή, αποτελεί τη ναυαρχίδα της ΖΤΕ και είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Grand που ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία.
 
Το Grand X IN προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση μέσω του επεξεργαστή Intel®Atom Z2460, και υποστήριξη δικτύου HSPA+21Mbps με την πλατφόρμα Intel XMM 6260. 
 
Ο συνδυασμός αυτών των δύο τεχνολογιών της Intel παρέχει ενεργειακή επάρκεια της συσκευής και υψηλή απόδοση χρήσης και δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο.
 
Το ΖΤΕ Grand X IN διαθέτει οθόνη 4.3”, με 16 εκατομμύρια χρώματα, κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση, φλας (AF/Flash), Blu-ray τεχνολογία αναπαραγωγής βίντεο και μπαταρία 1650 mAh, Li-Ion, μεγάλης διάρκειας. Με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι μόλις 127 x 65 x 9.9mm, το Grand X IN περιέχει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες: Bluetooth 2.1 + A2DΡ, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA και Mobile HD σύνδεσμο (μέσω micro-USB) για σύνδεση μικρής εμβέλειας. Η ευρεία γκάμα των οπτικό-ακουστικών χαρακτηριστικών περιλαμβάνει Dolby Ήχο, καταγραφή HD Βίντεο και HD Φωνή.
 
«Το Grand X IN αποτελεί την πρόταση smartphone της ΖΤΕ με επεξεργαστή Intel για την Ευρώπη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την Intel», δήλωσε ο κος Ao Wen, Αντιπρόεδρος της ΖΤΕ για την κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη. 
 
«Οι συσκευές της σειράς ZTE Grand, είναι συσκευές άριστης ποιότητας και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Παράλληλα με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που μας παρέχει η Intel, έχουμε κατασκευάσει μια αξιόπιστη συσκευή με ενισχυμένες δυνατότητες και υψηλή απόδοση.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε