Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτό είναι το πολύ-αναμενόμενο Droid 2 της Motorola!

Το νεό Motorola Droid 2 είναι ο διάδοχος του επιτυχημένου της μοντέλου Droid (ή Milestone όπως είναι γνωστό στην Ευρώπη) και πρόκειται να έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Η Motorola παρουσίασε το νέο της κινητό που αναμένεται να ανταγωνιστεί επάξια το iPhone 4 της Apple αλλά και το Blackberry Torch.

 
Αρχικά εμφανισιακά, το νέο Droid 2 δεν διαφέρει και πολύ από τον προκάτοχό όμως σίγουρα διαφέρει στο πληκτρολόγιο αφού τα πλήκτρα είναι ειδικά επεξεργασμένα έτσι ώστε η πληκτρολόγηση να γίνεται πιο ξεκούραστα και ευκολότερα.

Το λειτουργικό του δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Android 2.2 και σε συνδυασμό με την οθόνη των 3,7 ιντσών η χρήση του θα είναι σίγουρα μία νέα μοναδική εμπειρία.

Επίσης διαθέτει εσωτερική μνήμη 8GB, ενώ με τη χρήση καρτών microSD μπορεί να φτάσει μέχρι τα 32GB για να τραβάτε όσες φωτογραφίες θέλετε από την ενσωματωμένη κάμερα των 5ΜPixels.

Οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν σήμερα στην αμερικανική αγορά που πρόκειται να είναι άμεσα διαθέσιμο και η τιμή του αγγίζει τα 560$ ενώ παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά με την ονομασία Milestone 2.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε