Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτό είναι το πρωτοποριακό κατάστημα της Vodafone!

Αυτό είναι το πρωτοποριακό κατάστημα της Vodafone!

 Η Vodafone πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και παρουσιάζει το Vodafone@The Mall Athens, ένα κατάστημα που θα αποτελέσει μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και  εξυπηρέτησης.

Σχεδιασμένο από κοινού με τον Όμιλο Vodafone, αποτελεί το πρώτο κατάστημα  για τη Vodafone παγκοσμίως. 
 
To νέο κατάστημα της εταιρίας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας που προσφέρει η Vodafone, σε ένα χώρο ιδιαίτερα μεγάλο και υψηλής αισθητικής ταυτόχρονα όμως πολύ φιλόξενο και ζεστό.  

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στην επικοινωνία του σε διακριτά και ξεχωριστά σημεία του καταστήματος όπως υπηρεσίες για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, συσκευές, αξεσουάρ, λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές (applications), service συσκευών, καθώς και το γρήγορο, ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.  

 
Επίσης οι πολλές καινοτόμες λύσεις όπως οι ψηφιακές οθόνες, καθώς και η εντυπωσιακή σήμανση LED, που οριοθετεί κάθε περιοχή  του καταστήματος, η υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Vodafone που γίνεται μέσω tablets και η παρουσία της κορυφαίας Ομάδας Internet, η οποία αναμένεται να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα και απορία που αφορούν το mobile internet αλλά και την κινητή επικοινωνία γενικότερα. 
 
Τέλος διαθέτει και ειδικό χώρο για τα παιδιά στον οποίο, μπορούν απασχοληθούν δημιουργικά δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα. 
 
Το Vodafone@The Mall Athens ανοίγει τις πόρτες στο κοινό στις 12 Δεκεμβρίου.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε