Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αυτός είναι ο απόλυτος υπολογιστής της Apple!

Ο νέος 12-πύρηνος Mac Pro είναι πλέον διαθέσιμος στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
Σήμερα το πρωί η Apple κατέβασε για λίγα λεπτά, το online κατάστημα της και μόλις ξαναμπήκε σε λειτουργία εμφανίστηκε ξαφνικά η νέα επιλογή αγοράς του Mac Pro με τους 2 6-πύρηνους επεξεργαστές.
Ο υπολογιστής αυτός παρουσιάστηκε στα τέλη του Ιουλίου και είναι πρόκειται για ένα μηχάνημα που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναδει.
Η βασική δομή του Mac Pro διαθέτει δύο 2.66GHz έξι-core Intel Xeon επεξεργαστές Westmere, 6GB μνήμης RAM, ένα 1TB σκληρό δίσκο, και μια ATI Radeon HD 5770 κάρτα γραφικών.
Η τιμή του ξεκινάει από τα 4.999 δολάρια, αλλά με ευκολία μπορεί να ανέβει αφού στο site μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ο επεξεργαστής από τα 2.66GHz γίνεται στα 2.93GHz ενώ η RAM από 6GB μπορεί να φτάσει έως και τα 32GB, τέλος μην ξεχνάτε οτι πάντα ένας σκληρός δίσκος δεν είναι αρκετός και γι’ αυτό το λόγο ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βάλει όσους θέλει φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο και από εκεί που ξεκινάει η τιμή του στα 4.999$ να καταλήξει να αγοράζει έναν υπολογιστή κοντά στα 16.000$ (βάζοντας όλες τις τοπ επιλογές που του δίνει το site).
Όσοι επιθυμούν λοιπόν να πάρουν στα χέρια τους, τους νέους 12-πύρηνους Mac Pro μπορούν να τους παραγγείλουν και να τους παραλάβουν μέσα σε επτά έως 10 εργάσιμες ημέρες.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε