Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

CamMe: Φωτογραφήστε τον εαυτό σας εύκολα και γρήγορα

CamMe: Φωτογραφήστε τον εαυτό σας εύκολα και γρήγορα

Η εφαρμογή CamMe επιτρέπει στο χρήστη να ελέγξει την κάμερα του iPhone ή του iPad χωρίς να χρειάζεται να έχει τη συσκευή στα χέρια του.

Σκοπός του CamMe είναι μέσα από χειρονομίες να μπορεί ο χρήστης να χειριστεί τη συσκευή του, όπως περίπου λειτουργεί το Kinect της Microsoft, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε κάποιον να φωτογραφήσει τον εαυτό του ή να να βγάλει μία ομαδική φωτογραφία από την οποία δε θα λείπει κανείς.
 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να χρησιμοποιήσει το CamMe είναι να τοποθετήσει τη συσκευή του (iPhone ή iPad) στο σωστό σημείο, να διαλέξει ποια κάμερα θέλει να χρησιμοποιήσει, και στη συνέχεια να σηκώσει το χέρι του. 

Η εφαρμογή στη συνέχεια αντιλαμβάνεται την κίνηση του χεριού και όταν ο χρήστης κλείσει την παλάμη του, τότε ξεκινάει αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων από την εφαρμογή που ενημερώνει οτι ετοιμάζεται να τραβήξει φωτογραφία


 
Η εφαρμογή είναι για την ώρα δωρεάν και είναι διαθέσιμη μόνο στο AppStore ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για πιθανή κυκλοφορία της σε Android συσκευές.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε