Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

CES 2010

Το Consumer Electronics Show είναι η έκθεση τεχνολογίας που γίνεται κάθε χρόνο…

…και παρουσιάζει τα νέα προϊόντα των εταιριών. Φέτος ανοίγει τις πύλες της στις 7 Ιανουαρίου στοΛας Βέγκας και θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για κάθε οπαδό της τεχνολογίας.

Η φετινή CES λόγω οικονομικής ύφεσης, θα είναι μικρότερη με μόνο 110.000 εγγεγραμμένους επισκέπτες, ενώ ο αριθμός των πρωτοεμφανιζόμενων εκθετών έφτασε για πρώτη φορά τους 330. Η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη στο πολυαναμενόμενο κινητό τηλέφωνο της Google, το Nexus One, αφού θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση στους στους δημοσιογράφους σήμερα.

Σημαντική παρουσία θα έχουν τα e-books αλλά και τα netbooks, που αποτέλεσαν την ευχάριστη είδηση στην αγορά των υπολογιστών σε όλη τη διάρκεια της ύφεσης, δημιουργώντας μια νέα κοινότητα καταναλωτών.

Επίσης θα παρουσιαστούν νέες σειρές ηλεκτρονικών συσκευών εξοπλισμένες με επεξεργαστές και δυνατότητα σύνδεσης στο Ίντερνετ, έξυπνα αυτοκίνητα αλλά και τηλεοράσεις μεγάλων διαστάσεων με όλο και πιο λεπτό πάχος με διαδικτυακές δυνατότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά για προβολή σε υψηλή ανάλυση αλλά και δυνατότητες τρισδιάστατης προβολής.

Τέλος ιδιαίτερη έμφαση, θα δοθεί φέτος στα videogames, ενώ για πρώτη φορά θα λειτουργήσει ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για παρουσίαση εφαρμογών και αξεσουάρ για το iPhone, το iPod και τους Mac Η/Υ της Apple με το όνομα το iLounge.
Το Newsit θα είναι συντονισμένο εκεί και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε