Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δείτε πως είναι να κάθεστε μέσα στο Wembley!

Μία πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών του Wembley, σας βάζει κυριολεκτικά στο παιχνίδι!

Μία εκπληκτική πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών του γήπεδου Wembley δημιούργησε ο γνωστός φωτογράφος Jeffrey Martin κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας.

Το project ονομάζεται Wembley 360 και να να γίνει πραγματικότητα, ο Jeffrey Martin χρειάστηκε να ενώσει σχεδόν 1.000 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, κάνοντας το αυτόματα το μεγαλύτερο φωτογραφικό project με θέμα τον αθλητισμό που έχει γίνει ποτέ.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με ισχυρό ζουμ που ήταν τοποθετημένη πάνω σε ένα ρομποτικό τρίποδο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να περιστρέφεται και να φωτογραφίζει με κάθε λεπτομέρεια το γεμάτο γήπεδο.

Στην ιστοσελίδα του Wembley 360, χρήστης εκτός από 360 μοίρες περιστροφή, μπορεί να δει ακόμα και τους θεατές κάνοντας ζουμ στην εικόνα ενώ παράλληλα μπορεί και να κάνει tag σε κάποιον που γνωρίζει βάζοντας του το ονοματεπώνυμό το ή το Facebook του. Για την ώρα περισσότεροι από 20.000 θεατές του τελικού έχουν αναγνωριστεί!

Τέλος ο Jeffrey Martin εκτός από το Wembley 360 έχει εργαστεί και σε άλλα τέτοια εντυπωσιακά project όπως το 80GigaPx London.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε