Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του δημιουργού του PES 2013!

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του δημιουργού του PES 2013!

Νέες πληροφορίες καθώς και μία συνέντευξη από το lead developer Kei Masuda σε αυτό το νέο βίντεο για το PES 2013.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές των παικτών, η PES Team φρόντισε μέσω του συστήματος PES FullControl να δώσει αξία σε πολλά διαφορετικά στυλ παιξίματος ώστε να μην είναι αναγκασμένος ο παίκτης να παίξει με ένα συγκεκριμένο τρόπο για να κερδίσει.

Παράλληλα μέσω του συστήματος Player ID μπόρεσε να μιμηθεί τέλεια την κάθε λεπτομέρεια στην κίνηση δεκάδων κορυφαίων παικτών, τις ιδιαιτερότητές, τις αδυναμίες και τις ικανότητές τους. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αφού η κίνηση των παικτών αυτών είναι ιδιαίτερα οικεία. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες που χρησιμοποιούν το σύστημα Player ID είναι 50 και αυξάνονται. Σύντομα θα μπορέσουμε να δούμε σε βίντεο τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του συστήματος αυτού.

 
Το PES FullControl δίνει την πλήρη ελευθερία κινήσεων στον παίκτη και εισαγάγει δυναμικό σύστημα πρώτης επαφής στο οποίο οι παίκτες αποφασίζουν πώς θα υποδεχτούν και θα πρωτοκινήσουν τη μπάλα. Και αυτό φυσικά μαζί με την επιλογή για πλήρως manual πάσα και σουτ. Τα κοντινά κοντρόλ και οι κοντινές ντρίπλες έχουν επίσης βελτιωθεί και η ταχύτητα του παιχνιδιού έχει πέσει σε επίπεδα που να επιτρέπουν τέτοιες ενέργειες, σε συνάρτηση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιώντας το R2 μπορεί πλέον ο παίκτης να έχει πρόσβαση σε πολλά νέα στυλ κοντινού κοντρόλ και πίεσης ή προστασίας της μπάλας καθώς οι συμπαίκτες καλύπτουν τα κενά με τα δικά τους σπριντ.
 
Αυτό το επίπεδο ελέγχου επιτρέπει τελείως manual ένα-δύο, ένα πανέμορφο και ισορροπημένο σύστημα άμυνας όπου το R2 και το κουμπί του τάκλιν χρησιμεύουν στο να προκαλείς τον επιτιθέμενο με απευθείας άμεσο τζαρτζάρισμα, ενώ παράλληλα οι τερματοφύλακες του PES 2013 αποτελούν πλέον το μεγάλο πλεονέκτημα του game με τα νέα animations τους και τη νέα Τεχνητή Νοημοσύνη που τους βοηθά να διαβάζουν τη φάση και να προλαβαίνουν τον κίνδυνο. Η νέα τεχνητή νοημοσύνη διαμορφώνεται περαιτέρω από το σύστημα Player ID που σιγουρεύει ότι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου φέρονται ακριβώς όπως στην πραγματικότητα, από τις κινήσεις και τις αποφάσεις τους μέχρι και τους πανηγυρισμούς τους με πιστότητα στην παραμικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
Με τους παίκτες να παίρνουν ατομικές αποφάσεις, το ProActive AI εξασφαλίζει μία διαρκή και σωστή ροή σε όλο το ματς. Οι ρουτίνες της νέας Τεχνητής Νοημοσύνης φέρνουν ισορροπία σε όλο τον αγωνιστικό χώρο και οι ανισορροπίες των προηγούμενων PES έχουν εξαφανιστεί. Για παράδειγμα οι ομάδες αντιδρούν καλύτερα ακόμα και υπό πίεση από ανώτερο αντίπαλο, ενώ φροντίζουν να διατηρούν σωστή αμυντική γραμμή. Αντιδρούν γρηγορότερα στην απώλεια κατοχής και κάνουν πλήρη χρήση των νέων συστημάτων άμυνας και τάκλιν.
 
Το PES 2013 είναι ένα game με απίστευτο βάθος και πολλά από τα στοιχεία του έχουν ενισχυθεί για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές.
 
Προπόνηση Δεξιοτήτων: Οι προπονήσεις είναι ένα δημοφιλές μέρος της σειράς PES και είναι απαραίτητες για να φτάσει κανείς στον απόλυτο έλεγχο. Μία σειρά από οδηγούς θα βοηθήσουν τον παίκτη να κατακτήσει και τα πιο περίπλοκα σημεία του PES όπως οι γρήγορες πάσες και το manual σουτ. Επίσης θα βοηθήσουν τον παίκτη να μάθει να χειρίζεται καλύτερα τους συμπαίκτες του που δεν έχουν τη μπάλα καθώς και τις δύσκολες κινήσεις που απαιτούνται για να αποφύγεις τους νέους τερματοφύλακες.
 
Football Life: Το Football Life είναι ένας όρος που καλύπτει όλα τα δημοφιλή modes όπως το Master League, το Become a Legend και το Master League Online. Το καθένα από αυτά τα Modes έχει υποστεί σοβαρές αλλαγές και προσθήκες, με τρόπους ενδυνάμωσης της ομάδας όπως π.χ. η πρόσληψη ειδικών προπονητών που δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες των ομάδων, ενώ οι μεταγραφές είναι πιο καθαρές και οι λόγοι που μπορεί μία μεταγραφή να καθυστερεί κοινοποιούνται πλέον αμέσως στον παίκτη. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται και αυτοί εγγυήσεις σε κάποια βασικά σημεία και φέρουν αντιρρήσεις όταν π.χ. τους προτείνεται θέση σε ομάδα στην οποία η θέση που παίζουν είναι υπερκαλυμμένη. Αντίστοιχα στο Become a Legend ο παίκτης λαμβάνει άμεσες πληροφορίες και συμβουλές για το τι πρέπει να βελτιώσει για να γίνει βασικός, κλπ.
 
Online: Το Master League Online θα φέρει και αυτό πολλές βελτιώσεις, ανάμεσά τους και το νέο σύστημα «Κατάταξη Ανταγωνιστών» που φέρνει παίκτες παρόμοιου επιπέδου αντιμέτωπους. Παράλληλα οι online κοινότητες είναι πλέον οργανωμένες και ο πλανήτης έχει χωριστεί σε 240 πόλεις η κάθε μία εκ των οποίων δείχνει ποιοι παίκτες είναι online. Μέσα από αυτές μπορούν να οργανωθούν πρωταθλήματα και προκλήσεις και να αναρτηθούν μηνύματα. Ο συγχρονισμός με το myPES του Facebook θα είναι πιο λεπτομερής. Οι αναφορές των αγόνων θα περιέχουν ποσοστά επιτυχίας στις πάσες, κατοχή κλπ. και κάθε παίκτης θα βλέπει τους top scorers του και τους τρόπους που σκοράρουν. Αυτά όλα θα μπορούν να αναρτηθούν στο Wall του καθενός.
 
Υπάρχουν πολλά επίπεδα στο PES 2013, αλλά στον πυρήνα του είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι με εξαιρετική ροή, σύμφωνα με τον Jon Murphy. Η προσθήκη του PES FullControl, ProActive AI και Player ID ανεβάζουν τον πήχη και δίνουν τεράστια ώθηση στη σειρά. Αυτή είναι μια μοναδική εποχή για όλους τους φαν του Pro Evolution Soccer.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε