Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δείτε το νέο video για το “Gears of War: Judgment”

Δείτε το νέο video για το “Gears of War: Judgment”

H Epic Games παρουσιάζει το “The Guts of Gears” στο εκρηκτικό video του νέου “Gears of War: Judgment”

Η Microsoft και η Epic Games παρουσίασαν ένα νέο video του “Gears of War: Judgment”, με τον τίτλο “The Guts of Gears”, δίνοντας στους λάτρεις του παιχνιδιού μια πρώτη γεύση από το πιο έντονο και με μεγάλη δράση campaign του “Gears”, αποτελώντας μέχρι και σήμερα έναν πολυαναμενόμενο blockbuster τίτλο, που θα είναι διαθέσιμος από τις 22 Μαρτίου 2013. 

Με αφηγητή τον ήρωα του παιχνιδιού και αγαπημένο χαρακτήρα Lt. Baird, το video δίνει μια εικόνα από τον πλούτο των συναρπαστικών νέων χαρακτηριστικών του campaign, μεταξύ των οποίων το δυναμικό Smart Spawn System, νέα όπλα, δυναμικά σενάρια άμυνας, Declassified Missions, rewards για νέους παίκτες και πολλά ακόμα.

 
Επιπλέον, η Microsoft και η Epic Games ανακοίνωσαν ότι στις πρώτες ποσότητες του “Gears of War: Judgment” που θα διατεθούν στην αγορά  θα περιλαμβάνονται κωδικοί Games on Demand για να κατεβάσετε από το Xbox LIVE το επικό παιχνίδι που αποτέλεσε και την αρχή όλων, το “Gears of War”. 
 
Σύμφωνα με έρευνα περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές που έπαιξαν το “Gears of War 3”, δεν είχαν παίξει τον πρωτότυπο τίτλο της Epic Games. 
 
Αυτό το επιπλέον bonus, προσφέρει και στους παλιούς και στους νέους φίλους του παιχνιδιού έναν μοναδικό τρόπο να ξαναζήσουν την εμπειρία του αρχικού παιχνιδιού, το οποίο αποτέλεσε την αρχή ενός εκ των πιο αγαπημένων και πιο αναγνωρισμένων σειρών παιχνιδιών, ενώ θα τους συνδέσει με το prequel του “Gears of War: Judgment.”
 
Έχοντας αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Xbox 360 από την Epic Games και την People Can Fly, το “Gears of War: Judgment” προσφέρει ένα καθηλωτικό campaign με  νέους χαρακτήρες, νέα όπλα, νέους εχθρούς και νέες multiplayer εμπειρίες. 
 
Η σειρά “Gears of War” είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Xbox, έχοντας πουλήσει πάνω από 19 εκατομμύρια παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει αποτελέσει την έμπνευση για πολλά μυθιστορήματα με εμπορική επιτυχία, συλλεκτικές φιγούρες, κόμικς και πολλά άλλα. 
 
Tο “Gears of War: Judgment” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 22 Μαρτίου 2013.
 
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε