Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Διαθέσιμα σε όλους τα παιχνίδια στο Facebook Messenger!

Διαθέσιμα σε όλους τα παιχνίδια στο Facebook Messenger!

Μετά από 6 μήνες από την παρουσίαση των Instant Games στο Facebook Messenger, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανοίγει την πλατφόρμα σε όλους τους χρήστες του

Το Facebook ανακοίνωσε μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα Instant Games στο Facebook Messenger σε όλους τους χρήστες του, σε όλο τον κόσμο.
Η λειτουργία Instant Games διαθέτει για την ώρα 50 παιχνίδια όπως Pac Man, Space Invaders και Words with Friends, τα οποία ο χρήστης μπορεί να τα παίξει μέσα από το Facebook Messenger αν έχει Android και iOS συσκευή.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης προκειμένου να μπορέσει να παίξει κάποιο από τα παιχνίδια είναι απλά να κάνει αναβάθμιση της εφαρμογής και στη συνέχεια να ανοίξει μια συνομιλία και να πατήσει στο νέο εικονίδιο με το τηλεχειριστήριο όπου από εκεί θα μπορέσει να επιλέξει το παιχνίδι που θέλει.
Φυσικά όταν ο χρήστης παίξει ο συνομιλητής του στο Facebook Messenger, θα μπορεί να βλέπει το σκορ και αν θέλει θα μπορεί να παίξει και αυτός για να τον νικήσει.
Τέλος, το Facebook υποστηρίζει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν και πιο πολύπλοκα παιχνίδια και λειτουργίες για να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών του.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε