Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, το Timeline στο Facebook!

Η νέα σχεδίαση του Facebook με την ονομασία Timeline είναι πλεόν διαθέσιμη σε όλους του χρήστες του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης.

Το Facebook διέθεσε στο κοινό το νέο σχεδιασμό του προφίλ κάθε χρήστη το οποίο έχει την ονομασία, Timeline και μέσα από αυτό  κάθε χρήστης μπορεί να πει την ιστορία της ζωής του σε μία μόνο σελίδα.

Το Timeline ανακοινώθηκε από τον Mark Zuckerberg, τον ιδρυτή του Facebook στην F8, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας που έγινε το Σεπτέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο.

H νέα σχεδίαση προσφέρει στους χρήστες μια πολύ καλοσχεδιασμένη σελίδα μέσα από την οποία μπορούν να μοιραστούν με τους υπόλοιπους Facebook φίλους τους τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους.

Σύμφωνα με τον Zuckerberg το σκεπτικό πίσω από το Timeline είναι το γεγονός οτι εκατομμύρια χρήστες του Facebook μοιράζονται κάθε μέρα με τους φίλους τους στιγμές από τη ζωή τους και γι’ αυτό το λόγο οι παλαιότερες φωτογραφίες εξαφανιζόντουσαν από την αρχική σελίδα του χρήστη. Με το Timeline  πλέον αυτό δεν συμβαίνει μιας και όλες οι φωτογραφίες βρίσκονται στην αρχική σελίδα του χρήστη κατανεμημένες σ χρονολογική σειρά φτιάχνοντας έτσι την ιστορία της ζωής του.

Επίσης είναι χωρισμένο σε τρία μέρη τα οποία περιέχουν όλες τις ιστορίες του χρήστη, τις εφαρμογές του και ένα νέο τρόπο για να εκφράσουν ποιος είναι.

Τέλος σκοπός του νέου σχεδιασμού του Facebook σύμφωνα με τον ιδρυτή του, είναι όλοι οι χρήστες να βάλουν άφοβα όλα τα προσωπικά τους στοιχεία στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το Timeline:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε