Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Διέρρευσε το διαφημιστικό του νέου Galaxy Tab 2!

Διέρρευσε το διαφημιστικό του νέου Galaxy Tab 2!

To νέο Tablet της Samsung ετοιμάζεται και απ’ οτι φαίνεται διέρρευσε στο διαδίκτυο το διαφημιστικό σποτ που αναγγέλλει την άφιξη του.

Το νέο Galaxy Tab 2 θα διαθέτει τον επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 ενώ το λειτουργικό του αρχικά θα είναι το Android 2.3 Gingerbread και στη συνέχεια ο χρήστης θα μπορεί να το αναβαθμίσει σε Android 3.0 Honeycomb όταν κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Η οθόνη του είναι προστατευμένη από το gorilla glass, η κάμερα του στο πίσω μέρος έχει αναβαθμιστεί και είναι πλέον 8 megapixel με dual LED flash για τα σκοτεινά μέρη ενώ επίσης έχει τη δυνατότητα εγγραφής HD 1080p video.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει κάμερα στο μπροστινό μέρος για να μπορεί ο χρήστης να κάνει βιντεο κλήσεις και γι’ αυτό το λόγο το νέο Galaxy Tab 2 είναι εφοδιασμένο με μία κάμερα των 3 megapixel

Η ενσωματωμένη μνήμη του είναι στα 64GB για να μπορεί ο χρήστες να αποθηκεύει βίντεο φωτογραφίες και οτι άλλα δεδομένα θέλει χωρίς να νοιάζεται αν θα του τελειώσει ο χώρος.

Τέλος υποστηρίζει WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 και φυσικά 3G δίκτυο για να μπορεί ο χρήστης να σερφάρει στο διαδίκτυο ελεύθερα αλλά και να επικοινωνεί με φίλους του.

Το νέο Samsung Galaxy Tab 2 αναμένεται επίσημα σε μερικές εβδομάδες σε τιμή που για την ώρα παραμένει άγνωστη.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε