Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Driver: San Francisco Review

Tο Newsit πήρε στα χέρια του το νέο παιχνίδι της Ubisoft, Driver: San Francisco

Μετά από 12 χρόνια και αρκετές αποτυχημένες συνέχειες, Ubisoft Reflections δημιούργησε το νέο Driver: San Francisco που σίγουρα προσφέρει στον χρήστη την μαγεία του πρώτου Driver.

To νέο Driver: San Francisco εκτυλίσσεται έξι μήνες  μετά τα γεγονότα του Driv3r με τον John Tanner και τον κακοποιό Charles Jericho να έχουν επιζήσει μετά τα  γεγονότα της Κωνσταντινούπολης και οι αρχές πλέον μεταφέρουν το Charles Jericho στον San Fransisco.

Κατά την μεταφορά του ο κακοποιός καταφέρνει να δραπετεύσει από τους αστυνομικούς και την καταδίωξη και σύλληψή του αναλαμβάνει ο John Tanner ο οποίος παθαίνει ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κώμα.

Στο παιχνίδι ο παίκτης παίρνει το ρόλο του Tanner και μπορεί να αλλάζει οχήματα χωρίς να σταματά καθόλου τη δράση του παιχνιδιού απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην ουσία όσο καιρό ο Tanner βρίσκεται σε κώμα ο παίχτης αναλαμβάνει το ρόλο του μέσα στο μυαλό του.

Η δράση του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος δεν σταματάει καθόλου με τις καταδιώξεις των οχημάτων, τις συγκρούσεις και τα εντυπωσιακά άλματα θα κάνουν τον παίχτη να κολλήσει με τις ώρες.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά όπως και η λεπτομέρεια της σχεδίασης των των διάφορων αυτοκινήτων ενώ ο ήχος του απλά δεν παίζεται…

Από πλευράς σεναρίου το παιχνίδι μπορεί να μην ενθουσιάσει όμως το gameplay σίγουρα μαγεύει.

Ο παίχτης μέσα από τον χάρτη της πόλης μπορεί να επιλέξει τα διάφορα οχήματα και αποστολές που θέλει ενώ σιγά σιγά όσο περνάει ο χρόνος η ανάγκη για εναλλαγή αυτοκινήτων γίνεται όλο και μεγαλύτερη για την ολοκλήρωση της κάθε αποστολής.

Σίγουρα πρόκειται για το καλύτερο Driver που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ο παίκτης να δώσει βάση στο gameplay και όχι τόσο στο σενάριο.

Μας άρεσε:

  • Φυσικά ο εκπληκτικός χειρισμός του

  • Τα τρελά κυνηγητά 
Το εκπληκτικό multiplayer


Θα θέλαμε:

  • Καλύτερο σενάριο

  • Περισσότερες βασικές αποστολές
  • 
Καλύτερες ερμηνείες στα cinematics

Γενικά:

Format: Xbox 360, PS3 (review), PC
Έκδότης: Ubisoft
Διανομή: CD Media
Παίκτες: Single-player, multiplayer
Ημερομηνία Kυκλοφορίας: 2/9/2011, 30/9/2011 (PC)

Βαθμός 8.0/10

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε