Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εφαρμογές για το iPhone διαγράφτηκαν απο το App Store

Εφαρμογές για το iPhone διαγράφτηκαν απο το App Store

Οι εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το εργαλείο ανάπτυξης παιχνιδιών Unity…

απορρίφθηκαν ή και αφαιρέθηκαν απο το Appstore απο την ίδια την Apple εξαιτίας μήνυσης της εταιρείας παιχνιδιών Storm8 που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εφαρμογή.
Συγκεκριμένα 2
απο αυτά χρησιμοποιούσαν ανεπίσημα API στον κώδικά τους για την συλλογή προσωπικών δεδομένων από τον χρήστη και έτσι αφαιρέθηκαν όλα τα παιχνίδια που είχαν αναπτυχθεί με το Unity ακόμα και αν δεν ενσωμάτωναν στον κώδικά τους τα εν λόγω API ή δεν είχαν την απαιτούμενη συνδεσιμότητα για την μετάδοση των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη σε τρίτους..
Απο την άλλη το το Unity αναβαθμίστηκε έτσι όσες εφαρμογές απορρίφθηκαν ή αφαιρέθηκαν από ξανασυντάχθηκαν και τις έδωσαν όλες προς έγκριση με τον αναβαθμισμένο κώδικα.
Για όσους έχουν απορία, το API ( Application Programming Interface) ή στα ελληνικά διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών  είναι η διεπαφή που ένα υπολογιστικό σύστημα, βιβλιοθήκη ή εφαρμογή παρέχει προκειμένου να επιτρέψει να γίνουν προς αυτό αιτήσεις από άλλα προγράμματα και/ή ανταλλαγή δεδομένων χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά στον κώδικα που υλοποιεί αυτές τις υπηρεσίες..

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε