Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εφαρμογή για το iPhone πληρώνει τον χρήστη για να γυμναστεί

Μία σίγουρα πρωτότυπη εφαρμογή έχει κυκλοφορήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple που σίγουρα θα δώσει ένα κίνητρο σε πολλούς για να πάνε γυμναστήριο.

To Gympact είναι μία δωρεάν εφαρμογή για το iPhone που σίγουρα θα πείσει πολλούς χρήστες να τηρήσουν το πρόγραμμα του γυμναστηρίου τους.

Έτσι λοιπόν, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ρυθμίσει στην εφαρμογή, πόσες φορές την εβδομάδα θέλει να επισκέπτεται το γυμναστήριο και στη συνέχεια πρέπει να  βάλει ένα μικρό χρηματικό στο λογαριασμό που θα ανοίξει στο GymPact.

Στη συνέχεια η τσεκάρει αν ο χρήστης τηρεί το πρόγραμμά του και σε περίπτωση που δεν πάει κάποια μέρα στο γυμναστήριο ή πάει και δεν κάτσει τουλάχιστον 30 λεπτά, τότε η εφαρμογή τραβάει κάποια χρήματα από το λογαριασμό του και οι δημιουργοί της εφαρμογής παίρνουν το 3% από αυτά.

Αν τώρα o χρήστης είναι πιστός στον πρόγραμμά του, τότε τον ανταμείβει με ένα δολάριο γεγονός που σίγουρα θα αποτελέσει ένα πολύ καλό λόγο για να πάει γυμναστήριο….

Για την ώρα η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο τις ΗΠΑ, όμως σε λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία έκδοση για την Ευρώπη που ίσως υποστηρίζει την Ελλάδα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε