Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκτυπώστε οτι θέλετε ασύρματα με τα HP webOS smartphones!

Στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης παρουσιάστηκε η εφαρμογή HP webOS για τους HP ePrint Enterprise εκτυπωτές και HP ePrint Mobile Print Location Solutions.

To HP webOS, προσφέρει νέες δυνατότητες και καθιστά ιδιαίτερα εύκολη την εκτύπωση email, παρουσιάσεων και οποιουδήποτε εγγράφου, σε οποιονδήποτε δικτυωμένο enterprise εκτυπωτή ή στα ανά τον κόσμο σημεία των HP ePrint Mobile Print Locations. Τα σημεία αυτά περιλαμβάνουν καταστήματα εκτυπώσεων, όπως επίσης και αίθουσες αεροδρομίων και ξενοδοχείων.

Στο booth της HP στο Mobile World Congress, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να εξερευνήσουν το συνδυασμό της πλατφόρμας HP webOS και του HP ePrint Enterprise, και πώς αυτός μπορεί να προσφέρει δυνατότητες εκτύπωσης από τα HP webOS smartphones, με ευκολία και ασφάλεια.

Το HP ePrint σε συνδυασμό με το HP webOS έχει στόχο να βοηθήσει εργαζόμενους και επιχειρήσεις να παραμένουν ευέλικτοι και να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους, εκτυπώνοντας τα έγγραφα που χρειάζονται, ακριβώς τη στιγμή και εκεί που τα χρειάζονται.

Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν πλέον οι εργαζόμενοι αλλάζει. Η παραγωγικότητα βασίζεται όλο και περισσότερο στα smartphones και τα cloud services, δίνοντας νέες δυνατότητες επικοινωνίας και πρόσβασης στην πληροφορία. Σήμερα, μόνο η HP μπορεί και δημιουργεί ένα εκτυπωτικό οικοσύστημα που επιτρέπει στους πελάτες της να τυπώνουν και στο γραφείο και στο σπίτι και ενώ κινούνται.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε