Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ελέγξτε τον υπολογιστή σας με το νέο ασύρματο Touchpad της Logitech!

Το εξελιγμένο περιφερειακό για PC προσφέρει μια multi-touch λειτουργία για εντυπωσιακά εύκολο σερφάρισμα

Το Logitech Wireless Touchpad, κάνει πανεύκολη την χρήση του υπολογιστή και την πλοήγηση στο Διαδίκτυο, μόνο με μερικές κινήσεις των δαχτύλων μας.

Διαθέτοντας την ικανότητα αναγνώρισης σύνθετων κινήσεων με περισσότερα από ένα δάχτυλα, το Logitech Wireless Touchpad μας προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό τρόπο ελέγχου του υπολογιστή μας.

Η άνεση όμως δεν σταματά εδώ, καθώς διαθέτει μια μεγάλη επιφάνεια, άρα και άπλετο χώρο για τα δάχτυλα μας να κινηθούν και να κάνουν κλικ, ενώ η έλλειψη καλωδίων μειώνει την ακαταστασία πάνω στο γραφείο μας.

Απλά το τοποθετούμε όπου θέλουμε στην επιφάνεια εργασίας, συνδέουμε τον ασύρματο δέκτη Logitech Unifying σε μια θύρα USB και είμαστε έτοιμοι. Ο δέκτης είναι τόσο μικρός που μπορεί να παραμένει συνεχώς συνδεδεμένος στον υπολογιστή, ενώ αναγνωρίζει έως και  πέντε επιπλέον συμβατά περιφερειακά.

Σύμφωνα με τον Rory Dooley, αντιπρόεδρο της Logitech και γενικό διευθυντή του τομέα Συσκευών Ελέγχου «…το Logitech Wireless Touchpad ταιριάζει απόλυτα στους χρήστες που θέλουν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο με ένα πιο διασκεδαστικό αλλά και πιο φυσικό τρόπο. Μαζί του, το πέρασμα από site σε site όπως και η άνετη πλοήγηση σε ιδιαίτερα μεγάλες ιστοσελίδες είναι πιο εύκολο από ποτέ».

Το Logitech Wireless Touchpad μας δίνει μια multi-touch εμπειρία πλοήγησης καθώς αναγνωρίζει κινήσεις και χειρονομίες με χρήση έως και 4 δακτύλων για αλλαγή σελίδας, αλλαγή καρτέλας ή επιλογή άλλης εφαρμογής.

Όσο για την επικοινωνία του με τον υπολογιστή, αυτή βασίζεται στην εξελιγμένη ασύρματη τεχνολογία της Logitech στα 2.4 GHz που εξαλείφει καθυστερήσεις στην απόκριση και τυχόν παρεμβολές. Η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής έως και 4 μήνες, ενώ ένα LED μας ειδοποιεί πότε το touchpad είναι ανοιχτό και πότε η στάθμη ενέργειας είναι χαμηλή.
 
To Logitech Wireless Touchpad αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε