Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ένας κομψός πειρασμός!

Με minimal σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες το νέο κινητό της LG έρχεται για να σας εντυπωσιάσει!

Το νέο LG Mini GD880, είναι ένα κινητό τηλέφωνο με τεχνολογία αφής και ιδιαίτερα μικρό μέγεθος που χάρη σε ορισμένες λειτουργίες του υπόσχεται μια μοναδική Internet-on-the-go εμπειρία. Ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση “less is more” και είναι ξεχωριστό, αφού διακρίθηκε με τα βραβεία “Red dot” και “iF Product Design Award 2010”.

 

Στη μπροστινή πλευρά της συσκευής, δεσπόζει η οθόνη αφής 3,2 ιντσών χωρίς να υπάρχουν άλλα πλήκτρα, ενώ οι μεταλλικές πινελιές στις πλαϊνές επιφάνειες, αγκαλιάζουν το κινητό τηλέφωνο. Χάρη στις λεπτές διαστάσεις του, το LG Mini είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα για να σας συνοδεύει παντού.

Διαθέτει τον νέο Phantom Browser καθώς είναι και συμβατό με HTML-5, η πλοήγηση στο Internet δεν είναι όπως την είχατε συνηθίσει ενώ οι πρόσθετες εφαρμογές σας συνδέουν με τους online φίλους σας ακόμη ευκολότερα και ταχύτερα,

Η πρόσβαση στις περισσότερες υπηρεσίες του Google, όπως τα Gmail, Calendar, Google Maps και Google Buzz, αλλά και η αναπαραγωγή βίντεο από το YouTube, είναι πλέον απλή υπόθεση ενώ οι φίλοι των Facebook και Twitter υπηρεσιών θα μπορούν να στέλνουν άμεσα ενημερώσεις και updates στους φίλους τους μέσω του ειδικά σχεδιασμένου μενού πλοήγησης του τηλεφώνου.

Τέλος οι λάτρεις της φωτογραφίας και της περιπέτειας, θα μείνουν ικανοποιημένοι με την κάμερα ανάλυσης 5.0 Megapixels, λειτουργία A-GPS με geo-tagging, συνδεσιμότητα WiFi και ραδιόφωνο FM για να μην το αποχωρίζεστε ποτέ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε