Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εντυπωσιακές πωλήσεις στην Ελλάδα για το Black Ops II

Εντυπωσιακές πωλήσεις στην Ελλάδα για το Black Ops II

Οι Έλληνες gamers όπως φαίνεται και από τις πωλήσεις του, έκαναν ρεκορ αγορών Call of Duty: Black Ops II. 

Παρά την περίοδο της βαθιάς ύφεσης, το δημοφιλές “Call of Duty: Black Ops II” κατάφερε να ξεπεράσει στην Ελλάδα τις πωλήσεις του περσινού Modern Warfare 3 πάνω από 10% και να διατηρήσει τις πωλήσεις των video games σε υψηλά επίπεδα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ελληνική αγορά των video games νικάει την κρίση. 
 
Φαίνεται λοιπόν ότι τα οικονομικά προβλήματα οδηγούν τους Έλληνες στη διασκέδαση στο σπίτι, πράγμα που με τη σειρά του οδηγεί στην αύξηση των πωλήσεων των video παιχνιδιών, παρά την κρίση που έχει χτυπήσει τον κλάδο της ψυχαγωγίας γενικότερα.
 
Αλλά και σε παγκόσμιο  επίπεδο, το Call of Duty: Black Ops II σημείωσε νέα εμπορική επιτυχία καθώς ξεπέρασε σε έσοδα το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα μόλις 15 ημερών!
 
Επίδοση ρεκόρ για την Activision, που φέρνει έτσι το περσινό Call of Duty: Modern Warfare 3 στη δεύτερη θέση με τις ίδιες επιδόσεις αλλά μέσα σε διάστημα 16 ημερών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι τρίτη σε σειρά κατατάσσεται η κινηματογραφική ταινία Avatar, η οποία ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα σε διάστημα 17 ημερών.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού, Activision, «η κυκλοφορία του “Call Of Duty” είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της ψυχαγωγίας τα τελευταία έξι χρόνια. Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του έως σήμερα, τα συνολικά έσοδα του franchise σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν ξεπεράσει τα μέχρι τώρα έσοδα του παγκόσμιου box office του top-10 ταινιών του 2012.
 
Αξιοσημείωτο είναι ακόμα και το γεγονός ότι από την πρώτη κυκλοφορία της σειράς οι συνολικές πωλήσεις του Call of Duty franchise, ξεπέρασαν το παγκόσμιο box office των “Harry Potter” και “Star Wars”, δύο από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, φέρνοντας νέες ιδέες στο χώρο και παραμένοντας γνήσιοι και πιστοί στις απαιτήσεις του κόσμου».
 
 
To Call of Duty: Black Ops II κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου 2012 και είναι διαθέσιμο σε PS3, XBOX 360, PSV, WiiU και PC, ενώ οι συλλεκτικές εκδόσεις του εξαντλήθηκαν από τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε