Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Έψαχνε για Pokemon και ανακάλυψε ένα πτώμα

Έψαχνε για Pokemon και ανακάλυψε ένα πτώμα

Πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις ψάχνοντας για Pokemon στο νέο Pokemon Go

Το Pokemon Go είναι το νέο παιχνίδι για smarpthones που διαθέτει στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας και καλεί τους χρήστες να ψάξουν για Pokemon μέσα από την οθόνη του smartphone τους όπου και αν βρίσκονται. 
Αυτό σημαίνει ότι το Pokémon Go αξιοποιεί το GPS του smartphone του χρήστη, καθοδηγώντας τον μέσα στον πραγματικό κόσμο, σε σημεία που εμφανίζονται διάφορα Pokémon, τα οποία φαίνονται φυσικά μόνο μέσα από την οθόνη. Όπως καταλαβαίνετε, το Pokemon Go έχει κάνει πολλούς χρήστες να πάνε σε διάφορα μέρη προκειμένου να βρουν κάποιο Pokemon και να το “πιάσουν”.

Μία από αυτούς είναι η 19χρονη Shayla Wiggings από τις ΗΠΑ, 19 ετών, καθώς έπαιζε το παιχνίδι αντί να βρει κάποιο Pokemon, βρήκε το σώμα ενός άτυχου άνδρα να επιπλέει στον ποταμό Big Wind και φυσικά ενημέρωσε τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν στην τοποθεσία.
Τέλος το Pokemon Go μάλιστα έχει γίνει τόσο δημοφιλές σε μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίες που έχει ήδη χιλιάδες φανατικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι servers του να αντιμετωπίζουν προβλήματα χωρητικότητας.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε