Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εργαστείτε με ευελιξία χάρη στην τεχνολογία ePrint της HP

H τεχνολογία ePrint διευκολύνει τους χρήστες με την εύκολη και άμεση εκτυπώση των εγγράφων του από οποιαδήποτε συσκευή.

Η HP με την τελευταία σειρά των εκτυπωτών που διαθέτουν την τεχνολογία ePrint προσφέρει προσιτές mobile λύσεις εκτύπωσης και επιτρέπει στις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους γονείς, να εργάζονται με ευελιξία, εξισορροπώντας παράλληλα ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ovum’s Global Telecoms Analyzer, οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας θα αυξηθούν από τα 5,3 το 2010 στα 7,2 δισεκατομμύρια το 2014, αριθμοί που αντιστοιχούν σε περισσότερες από μια συσκευές για κάθε δύο ανθρώπους.

Ένα σημαντικό εμπόδιο που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αναφορικά με την υιοθέτηση της mobile τεχνολογίας είναι η αδυναμία τους να εκτυπώσουν έγγραφα και να συνδεθούν στο διαδίκτυο απευθείας από μια κινητή συσκευή.

Η HP εκτιμά ότι το 85% των κατόχων smartphone επιθυμούν να εκτυπώνουν απευθείας από τα τηλέφωνά τους.

Οι εκτυπωτές από την τελευταία σειρά της HP με την τεχνολογία ePrint χρησιμοποιούν πλατφόρμες οι οποίες βασίζονται στο cloud, συμπεριλαμβανομένων και των HP ePrint, Google Cloud Print και AirPrint, και οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας από μια πλειάδα smartphones, tablets και notebooks.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε