Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται η επίσημη εφαρμογή του Facebook για το iPad!

Το Facebook for iPad απ’ οτι φαίνεται ετοιμάζεται και σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

Από τη μέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο iPad οι χρήστες περιμένουν να ετοιμαστεί η επίσημη εφαρμογή του Facebook όπως υπάρχει και για το iPhone.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες η νέα, επίσημη,  εφαρμογή του Facebook για το iPad θα κάνει την εμφάνισή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Η εφαρμογή αυτή ετοιμάζεται πάνω από ένα χρόνο και είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του iPad αφού αναμένεται να διαθέτει προσαρμοσμένες εκδόσεις των Facebook Groups και Facebook Chat ενώ παράλληλα θα εκμεταλλεύεται τις κάμερες του iPad 2 για να μπορεί ο χρήστης να ανεβάζει απευθείας τις  φωτογραφίες του.

Για την ώρα Facebook και Apple δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση αυτή όμως σε δήλωσή του, εκπρόσωπος του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε την πολύ καλή σχέση που έχουν οι δύο εταιρίες μεταξύ τους και οτι για την ώρα τίποτα δεν είναι  ανακοινώσιμο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε