Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έρχεται η νέα υπηρεσία του Facebook για τη δουλειά!

Έρχεται η νέα υπηρεσία του Facebook για τη δουλειά!

Το Facebook ετοιμάζει μία νέα υπηρεσία ειδικά για τους εργαζόμενους σε μία ομάδα ή εταιρία

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζει μυστικά μία νέα υπηρεσία η οποία θα ονομάζεται “Facebook at Work” και θα επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν ξεχωριστό προσωπικό και επαγγελματικό προφίλ και μέσα από εκεί να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους, να μοιράζονται αρχεία και πολλά ακόμα.
Η νέα υπηρεσία του Facebook αναμένεται  να γίνει διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες και όπως φαίνεται δεν θα είναι δωρεάν μιας και κάθε εταιρία θα πρέπει να πληρώνει ένα ποσό για κάθε εργαζόμενο που θα τη χρησιμοποιεί.
Με αυτό τον τρόπο το Facebook θέλει να αποκτήσει πρόσβαση και δύναμη και στον εταιρικό τομέα και να ανταγωνιστεί εταιρικές εφαρμογές επικοινωνίας κι εργασίας όπως είναι το Slack, το Skype, το Yammer και πολλά ακόμα αλλά και να δημιουργήσει μία βάση δεδομένων με επαγγελματίες όπως είναι το Linkedin.
Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το Facebook at Work σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές υπηρεσίες είναι ότι επειδή πολλοί χρήστες είναι μέλη του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου, το περιβάλλον θα τους είναι πολύ οικείο… 
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε