Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Έρχεται η υποστήριξη για εξωτερικό σκληρό δίσκο στο Playstation 4!

Έρχεται η υποστήριξη για εξωτερικό σκληρό δίσκο στο Playstation 4!

Το νέο firmware update που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Sony για το Playstation 4 θα επιτρέπει την υποστήριξη εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Το Playstation μετά το firmware update 4.50 που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (έως 8TB) μέσω της θύρας USB 3.0 και να αποθηκεύουν εκεί τα παιχνίδια που κατεβάζουν και στη συνέχεια να τα εγκαθιστούν στην κονσόλα τους.
Εκτός όμως αυτό, το νέο firmware update του Playstation 4 θα επιτρέπει στους χρήστες να  αλλάξουν το wallpaper τους με όποια εικόνα θέλουν ενώ παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα επεξεργασίας των screenshots των παιχνιδιών μέσα από το ShareFactory Photo Mode.
Επίσης το Quick Menu αλλάζει και πλέον θα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην οθόνη και θα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες της εφαρμογής Party χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η ίδια η εφαρμογή ενώ και η λίστα των ειδοποιήσεων αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο απλή για να υπάρχει ακόμα πιο εύκολη ανάγνωση των μηνυμάτων αλλά και η δυνατότητα επιλογής των ειδοποιήσεων που θέλει κάποιος να εμφανίζονται με pop-up παράθυρο.
 
Τέλος, οι κάτοχοι του PlayStation VR θα μπορούν πλέον να δουν ταινίες 3D Blu-ray μέσα από τη συσκευή τους, χωρίς κανένα πρόβλημα..
 
Το νέο firmware update 4.50 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε